Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Ei tuo ole haamu, tuo on viiva. Onnea. Ja jos epäilyttää niin testaa jollain toisen merkillä, tai testaa uudestaan kolmen-seitsemän päivän päästä jos kuukautiset ei ole alkaneet.
Joskus ovulaatio voi tulla myöhemminkin kuin normaalisti tai sinun elimistössäsi ei vielä raskaushormonit nouse nopeasti.
Jos kuukautiset tulevat niin sitten oli kemiallinen raskaus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kuopuksen kohdalla, tein kotitestin kun 7 päivää myöhässä-näytti miinusta. Seuraavalla viikolla kävin tk:ssa pissa ja verikokeessa ja oli siinä plussaa. Mulla oli kierukka,novaT.

Vierailija

Minulla näytti tosi haaleaa viivaa parikin kertaa toisesta lapsesta vaikka kuukautiset oli jo reilusti myöhässä. En katsonut kuvaasi mutta jos siinä viiva on niin olet raskaana kunnes toisin todistetaan. Onnea!!

Vierailija

Jos sinulla vaan nousee raskaushormooni hitaasti? Kyllä tuo testi oli minun mielestäni plussa. Jos epäilyttää niin ota neuvolaan yhteyttä ja pyydä verikoetta
Onnea

Vierailija

itse tein ihan superhaaleen ku olin about viikon myöhässä ja olin ihan paniikissa et tuulimuna tai kemiallinen tms. Rupesin sit seuraa digitaalisella viikkoja ja ne kasvo kyllä mutta viikon myöhässä -ihana vauva synty siitä huolimatta. Ovuloin vaan myöhään vaikka oli kellontarkat 30pv kierrot. ONNEA! 

Vierailija

Ihan selvä positiivinen testi, ei enää pelkkä haamu. Hyvä viivahan tuo on noille päiville. Kokeile parin päivän päästä uudestaan, jolloin viiva on luultavasti tummempi. Mulle tuli tuotakin haaleampi viiva kp27, kp30 oli jo selvästi vahvistunut.

Vierailija

Olin ovuloinut viikkoa myöhemmin kuin kuvittelin, joten menkat sai jo olla myöhässä ennen kuin selvää plussaa alkoi näkyä. Onnea plussasta!

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat