Kommentit (6)

Lapselle voi opettaa kuulumisen kertomista tutun esimerkiksi mummon kanssa. Näyttää miten äiti ja mummo kysyy ja kertoo kuulumisia ja kertoa mitä yleensä kerrotaan. Sitten on lapsen vuoro. Joka kerta kun tulaan mummolaan, mummo kysyy lapselta kuulumiset. Pienen lapsen kanssa aikuinen on suuressa roolissa ja johdattaa lasta. Kysyy kysymyksiä, tarkentaa ja Mielenkiinnolla kuuntelee. Harjoitellaan. Meillä pienenä opetettiin että vessassa puhutaan vessa asiat. Ja vessaan mentiinkin äitin kanssa juttelemaan ne asiat kun lasta se kiinnosti. Ehkä siitä tuli hauskakin juttu, mutta siellä ne aina pysyi☺️

Meillä on sanottu vain ”jaaha jaaha”. Sitten ollaan alettu ohjaamaan enemmän, kun lapsi on ymmärtänyt selityksiä (lapsen mukaan).

Ne keskustelut ovat olleet laajempia pohdintoja siitä, millaisista asioista tavataan jutella ja millaisista ei (”rahan määrällä ei leveillä” jne).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Me emme koskaan kertoneet vanhemmilleni käyvämme lapsettomuushoidoissa. Kun sitten saimme lapsen, hän sai jo reippaasti alle kouluikäisenä tietää asiasta. Eikös tämä kerran ollessan mummolassa päräyttänyt sen vanhemmilleni. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat