Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Nyt kun mietin, niin eivät juuri mitään. Istuvat jomman kumman huoneessa ja jotenkin kuluttavat aikaa. Katsovat jonkin verran youtuben videonpätkiä ja tekevät yhdessä läksyjä samalla jutellen omia juttuja. Eivät harrasta kodin ulkopuolella mitään eivätkä juuri koskaan tapaa kavereita vapaa-ajalla.

Mutta koulu sujuu ja ovat huumorintajuisia ja tasapainoisia, niin en jaksa stressata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Liikuntaharkat 1-2 krt viikossa, muuten arki-iltaisin läksyjen lisäksi katsovat vähän tv:tä, käyvät joskus lenkillä tai touhuavat jotain kavereiden kanssa pihalla, lukevat, saunovat, lepäävät. 10+12 vuotiaita. Kotitöitä ei tarvi tehdä muuta kuin laittavat omat vaatteet ja tavarat paikalleen tai pyykkikoriin, isompi opettelee pesukoneen pikapesuohjelman käyttöä. Meillä ei viikolla ole kotitöitä oikeastaan ollenkaan kun käytetään robotti-imuria, astianpesukoneita on kaksi ja kuivaava pesukone. Viikonloppuisin mopataan lattiat, pyyhkäistään pölyt näkyviltä tasoilta, leikataan nurmikkoa ja hoidetaan vähän pihaa, siivooja käy kerran kuussa. Viikonloppuisin laitetaan porukalla ruokaa, käydään shoppailemassa tai leffassa, ulkoillaan, harrastetaan liikuntaa tai käydään mökillä saunomassa ja uimassa, joskus tehdään jokin viikonloppureissu.

Vierailija

Meidän 15-vuotias (on lukion ekalla) käy 3krt viikossa treeneissään ja tekee läksyjä (ihan tolkuttomasti tuntuu lukiossa niitä tulevan). Muun ajan joko katselee YouTubea tai treenaa lajiaan kotona.

Vierailija

Futistreenit 3xvko ja siihen päälle 0-2 piirisarjan ottelua per viikko. Yksi ilta partiossa. Sit harrastuksia ennen/jälkeen hän on kavereiden kanssa, tekee läksyjä, pelaa Simsiä, katsoo Roni Backin ja muiden tubettajien videoita, tai sit telkasta esim, Kaikki vastaan 1, Vain elämää, TVOF, F Factor tai uusimpana Fort Boyard.

Vierailija

3 krt viikossa treenit
1 krt viikossa viettävät aikaa isovanhempien kanssa, yleensä lähtevät papan kanssa kalaan ja sen jälkeen saunaan.

Siinä on sellaiset säännölliset asiat muutoin pelaavat pleikkarilla, hyppivät trampalla, frisbeegolffaavat tms. Kavereiden kanssa kuitenkin.

Vierailija

10 ja 11 vuotiaat.
Koulun jälkeen välipala, läksyt ja päivän kotityö (molemmilla 1 kotityö päivässä)
Syödään yhdessä ja sen jälkeen toisella 3 ja toisella 4 kertaa viikossa harkat. Joskus arki-iltoina on myös pelejä. Muina päivinä ovat kavereiden kanssa. 19.30 on kotiintuloaika ja kahdeksalta syödään iltapala yhdessä. Nukkumaan klo.21.00.

Vierailija

Arkisin 11-vuotias tyttö
- harrastaa kerran viikossa. Nyt tuli uusi harrastus lisäksi. Toivottavasti jaksaa myös sen.
- leikkii sisällä ja ulkona kaverien kanssa noin 2-3 kertaa viikossa
- tyhjentää astianpesukoneen kerran päivässä
- lukee kirjaa ennen nukkumaan menoa
- katsoo perheen kanssa tv:tä noin tunnin illassa
- seuraa kahta utubekanavaa
- leipoo ja tekee ruokaa kerran viikossa tai kahdessa
- siivoaa huoneensa kerran viikossa
- laittaa puhtaat vaatteet kaappiin
- pelaa X-box peliä silloin tällöin
- perjantaisin koko perhe katsoo tv:tä, tai tyttö on kaverin luona katsomassa tv:tä tai pelaamassa xboxia, käy uimassa ja joskus yökylässä tai meillä on ystävä yökylässä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
6xviikossa jääkiekkoa, treenit tai pelit.

Ja ikää on ?

Mun 15 veellä olisi sama määrä tarjolla. Se on kuitenkin nähty että se on liikaa. Kolme tai joskus 4 lätkään liittyvää tapahtumaa viikossa on sellainen määrä että kaverin elämä pysyy vielä balanssissa.
Jos oli liikaa treeneissä, ihan vaan sairastuu eikä koulu suju. Ei jaksa. Kasvaminenkin vie voimia.

On silti jengin parhaita pelaajia, eli kyllä se levon merkitys on ihan korvaamaton. Plus, että pitää ehtiä nähdä kavereita, hoitaa kouluhommmat pelata pingistä ja muutenkin elää.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Meidän nuoriso harrastaa (uniti+laitesukellus+melonta) yhdessä muun perheen kanssa (viihdymme kaikki vedessä). Sitten lukee ja on kavereiden kanssa.

Kännykällä ja koneella ei tietty koskaan.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat