Maria Nordin: ”Vessahätäviestintä on kommunikointia vauvan kanssa”

Vuonna 2014 Meidän Perhe -lehden haastattelussa Maria kertoi, ettei lasten saaminen ollut hänelle ja muusikko Reino Nordinille lainkaan itsestäänselvää.  Kuva: Päivi Ristell

Kuten kahden aiemmankin lapsen kohdalla, myös nyt arkkitehti ja bloggaaja Maria Nordin aloitti vauvan kanssa vessahätäviestinnän eli vvv:n heti synnytyksen jälkeen.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

No ihan samaahan touhutaan koiranpennun kanssakin, kun viedään sitä ulos joka kerta, kun se on syönyt, juonut, leikkinyt, herännyt jne. Eli ennakoidaan ja kuulostellaan, milloin olisi hätä. Koira vaan kehittyy paljon nopeammin ja on sisäsiisti muutamassa kuukaudessa, vauvan kanssa pitää odotella paljon pidempään, että päästään yhtä pitkälle. Tuota vauvan pissattamista harrastettiin ennen vanhaan, kun kunnon vaippoja ei ollut,ja kesäaikaan moni tenava oppi pian kuivaksi, kun sai olla paljaspeppuisena aamusta iltaan. Kyllähän noi superkuivat vaipat varmaan hidastaa kuivaksi oppimista, ja vanhemmat on aika laiskojakin, kun ihan kesähelteelläkin isotkin lapset juoksee vaipat päällä.

Huohhhhh

Jos luit kirjoitusta lainkaan, tietäisit, ettei tuo yksi sana kiteytä synnytystarinaa vaikka iltalehdet niin väittävätkin. Yksi hetki ei muuta koko tapahtumaa. Enkä tosiaan usko, että iltalehden juttu oli edes toivottu, koska siinä oli vain pari kontekstista irrotettua lausetta. Ja hän kyllä aivan selkeästi elää VAIN OMAA elämäänsä. Ole hyvä ja poistu internetistä jos et osaa täällä käyttäytyä.

Tiu tau

VMP!  :-D

Ihan ihmeellistä meininkiä tämä supervanhemmuuswannabeismi kaikin puolin, siinä missä foodie-, wellness- ja fitness- sunmuupsykoositkin.

Jmamma88

Meillä VVV toiminut tosi hyvin, ei stressiä ja vauva ei ole kiinteiden aloittamisen 6 kk jälkeen kertaankaan kakannut vaippaan. Me reissataan paljon ja vessatan vauvaa kun itse käyn, vaipan vaihdon yhteydessä, kun vauva herää ja ruokailun jälkeen. 10 kk eka vaippa koko päivän kuiva. Tässä on kyse että annetaan vauvalle mahdollisuus tehdä tarpeensa muualle kun vaippaan, itseppähän opetat mikä on paikka pissalle ja kakalle. Tätä toteutetaan monissa maissa ja entisaikaan, meillä nykypäivänä vauvan kanssa mennyt hyvin! Suositteln tutustumaan aiheeseen, jossain vaiheessa se on vanhemmilla kuitenkin edessä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat