Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Raskaus on ollut helppo ja olen yllättynyt, koska lähipiirissä minua varoiteltiin kuinka vaikeaa raskausaika voi olla. Piilottelen vatsaani, koska mietin liikaa mitä muut ajattelevat minusta. Päällimmäisenä on ajatus "olen saanut melaa mieheltä ja pannut ahkerasti ja tämä on lopputulos". Puna nousee poskille kun pelkästään ajattelen. Miehen työkaveri oli kysellyt mieheltä asentoa ja paikkaa, missä vauva sai alkunsa mutta mies oli pysynyt vaiti. Oi miksi en pysty suhtautumaan luonnollisesti.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei tarvitse nauttia. Tuo raskaudesta "nauttiminen" on pelkkä myytti. Se ei moneltakaan onnistu. Kunhan vain jotenkin sinnittelet raskauden läpi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ketkä me

Minulle ja miehelle tulee vauva eli me olemme raskaana. :)

No ette ole. Teille tulee vauva, jota voitte hoitaa täysin tasa-arvoisesti 50-50, mutta kyllä se sikiö kasvaa vaan toisen teistä kehossa vain se osapuoli on raskaana.

Vierailija

Mulla oli vähän samanlaisia tunteita ja ihmettelin niitä kovasti, sillä raskaus oli hartaasti odotettu. Jotenkin hävetti se maha ja ajatus siitä, että kaikki näkee raskauden. Raskauteen liittyy hyvin monenlaisia tunteita eikä se raskausaika kaikille ole mitään onnen ilotulitusta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat