Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tämä lapsi lukee ääneen meidän koirallemme samalla kun pitää koiraa sylissä ja harjoittelee näin lukemista. Minusta tämä on oikein mukavaa ja on kiva saada lapsi kylään kun omiakaan ei ole :)

Tämä on kuitenkin herättänyt muussa naapurustossa jopa ärtyisyyttä. Viimeksi postilaatikoilla naapurin vanhempi mies ärähti että mitä se kakara teillä jatkuvasti ravaa.

Onko mielestänne outoa tai jotenkin väärin? Koira on kiltti ja rakastaa sylissä möllöttelyä.

 • ylös 54
 • alas 0

Sivut

Kommentit (22)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos olet vanhempien kanssa niin hyvä kaveri, että luottavat lapsensa huomaasi, asia on ok.

Koirasi on nyt ns. lukukoira, joita on esim. joissakin kirjastoissa. Lukivaikeuksien kanssa painiskelevat lapset käyvät lukemassa kiltille koiralle, joka jaksaa kuunnella sen lukuharjoituksen, eikä huomauttele virheistä saati näytä ikävystyneeltä.

 • ylös 50
 • alas 0
Vierailija

Hieno juttu, että lapsi saa lukea koirallesi. Älä vain lopeta jonkun typerän naapurin vuoksi.

 • ylös 45
 • alas 0
Vierailija

Ihana! Toivottavasti lapsen lukutaito kehittyy koirasi avulla. Varmasti mukava olla avuksi ja kaikki osapuolet vaikuttavat olevan tyytyväisiä. Naapurin mieshän ei kuulu tähän kuvioon, joten jättäisin hänen jupinat omaan arvoonsa.

 • ylös 35
 • alas 0
Vierailija

Tottakai! Kuulostaa aivan ihanalta! Naapurin mies saa pitää huolen omista asiostaan, se ei kuulu hänelle jos toisen lapsi on saanut teiltä ja vanhemmiltaan luvan käydä teillä katsomassa koiraanne. Katkerasta vanhasta ukosta sen sijaan voi tehdä ilmoituksen kotirauhan häirinnästä.

 • ylös 26
 • alas 0
Vierailija

Antaisin lukea töykeistä naapureista huolimatta jos olisi sellainen koira joka sopii tehtävään. Nykyinen ei sovi.

 • ylös 10
 • alas 0
Vierailija

En kyllä keksi mitä tuo mies mahtaa asiasta ärhennellä. Tai no yksi asia tulee mieleen. Asuuko kuinka lähellä sinua? Jos asuu vaikka seinäsi takana, mutta sitten tuohon perheeseen on väliä useampi asunto, ärsyttääköhän häntä jokin ääni, joka kuuluu kun lapsi on luonasi? En oikein muutakaan keksi tuohon. 

Vierailija

Tottakai annat jatkaa! Minäkin antaisin mieluusti lasten olla koirieni kanssa mutta vanhemmat pelkäävät. Isoja ja vieraille aikuisille vihaisia vartiokoiria mutta tuttuja ja vieraita lapsia rakastavat. Eivätkä ole huonotapaisia että edes hyppäsivät vasten. Lasten kaverit saa tämän etuoikeuden käyttää sitten yltäkyllin ja paapoa jättikoiria. Suurin vaara on että istahtaa syliin tai pyyhkii kuolat housuihin. Enkä nyt toki ikinä keskenään heitä vaatimatta jätä ihan kaiken varmuuden varalta vaan. Silti koskaan ei tämän 8v aikana ole kukaan kolmesta koirasta lasta tölvinyt.

Vierailija

Voi ei mitä naapureita!! Mun kehitysvammaista kummipoikaa naapurit ottaa mukaan heinäpellolle ja eläinten ruokkimishommiin ja kaikenlaisiin aktiviteetteihin mitä nyt maalla onkaan. Se on niin hienoa, että aina tulee melkein tippa linssiin kun kummipoika kertoo kaikesta touhusta mitä on naapurin isännän kanssa touhunnut.  Todella tyhmiä naapureita sulla. Mun kummipoika on 19v. 

Vierailija

Sano niille uteliaille naapureille, että olet apuna lapsen hoidossa, eiköhän se urkkiminen siihen lopu..

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla