Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tiedän niin tunteen! On se kumma miten on ihan ok että se vauva on rinnalla, mutta iskee saman tien jäätävä ahdistus jos joku isommista koskee.
Mulle on tullut vauvan kasvaessa sama tunne, vaikka pitkään olen imettänytkin.. Sellaisen 1,5 vuotiaan imetys rupeaa tuntumaan ikävältä, kai se on luonnollista.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kyllä tuo vähän oudolta tuntuu vaikka olisi oma, vieraista lapsista puhumattakaan.

Täh.. imettääkö joku vieraita lapsia

Vierailija

Todellakin on OK kieltää lasta eikä ole mitään syytä, miksi ison lapsen pitää saada lutkuttaa jotain tissiä. Ei tulisi kyllä kuuloonkaan, että lapsi hipelöi tissejäni ilman lupaa. Sanoisin napakasti ja suuttuisin, jos lapsi ei lopeta. Kyllä hellyyttä voi antaa muillakin keinoin. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei todellakaan ole soveliasta että viisivuotias imee tisua. Ei sen ikäinen enää äidinmaitoa tarvitse!

5-vuotiaan imettäminen on täysin soveliasta. Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee imettämistä vähintään 2 vuoden ikään ja tämän jälkeen niin pitkään kuin äiti ja lapsi sitä haluavat. Lapsentahtinen vieroittuminen tapahtuu yleensä viimeistään ennen kouluunlähtöä. Toki noin vanha lapsi ei enää tarvitse äidinmaitoa, vaikka se edelleen hyvää ravintoa onkin. Tässä tapauksessa ei tainnut ollakaan imettämisestä kyse vaan leikistä, jossa ei oikeasti imetä maitoa.

Vastaus oli mielestäni hyvä. Äiti saa rajoittaa lapsensa kajoamista rintoihinsa ja näin hänen myös kannattaa tehdä, mikäli se on hänestä epämiellyttävää.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat