Vierailija

Meidän lapsella on kadonnut lippis, pipo ja muutamat sormikkaat. Taitaa jäädä niille teille tietämättömille. Onneksi ei oo ollu mitään hirveän kallista.

Aika paljon on muutenkin kadonnut vuoden aikana vaatteita, mutta suurin osa on onneksi palannut kotiinkin saakka.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Vierailija

Meidän alakoululla on systeemi, että omistajitta jääneet vaatteet kerätään isoihin pahvilaatikoihin ja sitten kun on vanhempienilta koulussa ne nostetaan esille ja vanhemmat saa tunnistaa ne. Yllätyksekseni itsekkin parit meidän toppahousut ja pipot sieltä löysin. En ollut edes tajunnut niiden puuttuvan.

Vierailija

Meidän pojalta pöllittiin mustat sadehousut eikä niitä saatu ikinä takaisin edes koulun löytölaatikosta vaikka tarkastin sen joka päivä hakiessani poikaa koulusta. Housuissa on varmaan vieläkin pojan nimi sekä puhelinnumero kirjoitettuna paksulla permanent marker-tussilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Edellistalvena katosi 3 (!) toppahousut, ope, koulunkäyntiavustaja ja me vanhemmat käytiin useampi kerta naulakot ja löytötavarat läpi.
Koulu vaati tietysti aina ostamaan uusia.
Kolmannet kun katosi koulussa ja seuraavana päivänä ei lapsella ollut toppahousuja (kevät jo, 0-keli, pitkät kalsarit ja farkut 4-luokkalaisella), ope teki lasun, kun lapsella ei säänmukaisia asusteita. Ei siinä, lastensuojelun sossut kävi meillä kotona kahvilla ja totesivat ettei aihetta jatkotoimenpiteisiin.

Tänä talvena katos vaan yhdet toppahousut ja parit hanskat.

Lapsi käy taksikyydillä toisessa kaupunginosassa koulua pienluokalla ja vieressä yks slummi, varmaan joku "paikallinen" oppilas, ellei jopa vanhempi sosialisoi muiden vaatteet naulakosta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla