Taaperoperheen hämmentävät hetket liittyvät yleisimmin eritteisiin, kirosanoihin ja ”nokkeliin” toteamuksiin. Tilanteet tuottavat aivan mahtavaa huumoria elämään! Jaanpa teille nyt muutaman hetken elämästämme:

Subwayssa odotellessamme sämpylöiden valmistumista, toinen tytöistä huusi yhtäkkiä innoissaan ”mun tuli pialupaukku!”.

Kaksosemme leikkivät mummolan taloyhtiön hiekkalaatikossa, kun toisen lenkkariin pääsi toistaiseksi tuntemattomasta syystä hiekkaa. Tytön harmitus oli suuri, jopa niin suuri, että kaikkien pihalla olleiden ihmetykseksi suusta pääsi spontaani ”voi saatana!”. Tämän jälkeen kaksosten leikit jatkuivat kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

mun tuli pialupaukku!

Ollessamme Kiviniityn kotieläinpuistossa toiselle tytölle tuli pissahätä. Lähdimme vessaan ja tytön pissattua päätin lirauttaa itsekin tippasen. Koppi oli pieni ja tyttö odotteli vieressäni toimitukseni ajan.

Aloin päästelemään ja tyylini (seisaaltaan lorottelu) sai tarkkaavaisen tyttäreni seuramaan tilannetta intensiivisesti. Kesken kaiken kuin hypnotisoituna tyttö nosti kätensä ja laittoi sen kusisuihkun alle. Hyvä etten päästellyt loppusuihkua seinään, sen verran säpsähdin puskista tullutta tilannetta.

Olimme parkkipaikalla autossa menossa kauppaan, kun vaimoke toivoi käynnin olevan nopea, sillä hänellä alkoi retkemme päätteeksi olla jo kova tarve päästä vessaan. Sain takaoven auki, kun tyttäremme ilmoitti minulle (ja koko muulle parkkipaikalle) heleällä äänellään, että ”äitillä on hilvee pissähätä!”.

Huoh. On ne vaan ihania.

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

(K)Akkavalta on isäblogi monikkoperhearjesta kaikkine iloineen, suruineen ja kommervenkkeineen. Vaippavuorien, itkupotkuraivareiden ja ainaisen sekamelskan ytimestä löytyy huumori, joka siivittää perheemme kohti uusia seikkailuja.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram