Kaupallinen yhteistyö Oppi&Ilo kanssa


Sain suomalaisen Oppi&Ilo-sarjan tämän vuoden uutuuden 'Riemuhetki' -puuhakortit kokeiltavaksi. Taaperomme Joel onkin juuri korttien kohderyhmää, sillä ne on suunnattu 2-3 vuotiaille, ja Joel on muutaman kuukauden päästä jo kolmevuotias. Joel avasi puuhakorttipakan kovin innoissaan ja taaperon suurieleisyydellä. Hän oli ollut hieman kateellinen pikkuveljelleen Vauvavuoden rakkaimmat hetket -korteista, joilla olin kieltänyt häntä leikkimästä.
 


Paketista paljastui 50 iloisen värikästä puuhakorttia, joissa jokaisessa oli jokin kiva tehtävä. Tehtäviä on korteissa kolmenlaista: etsimistehtäviä, sormella tunnustelutehtäviä ja laskemistehtäviä. Tehtävien tarkoitus on kehittää lapsen silmän ja käden yhteispeliä sekä tarkkaavaisuutta. Tehtävät tehdään kynän sijaan sormella osoittamalla ja tunnustelemalla kortteja. Kortit sopivat hyvin koko perheelle puuhailtavaksi, odotan että Joel opastaa Leonia korttien kanssa kun Leon vielä vuoden ajan kasvaa. 
 Joel jaksoi leikkiä korteilla yllättävän kauan. Hän on sellainen touhutaapero, että on yleensä jaksanut keskittyä yhtä kauan vain palapeleihin. Joelin ehdottomia lemppareita olivat kortit, joissa oli reikiä. Hän pinosi ne muista korteista erikseen iloisesti julistaen: "Tässä reikä!" Ja sitten laskettiin yhdessä kuinkako monta reikää kortissa on. Joel on todella kiinnostunut laskemisesta, ja usein kun kysytään montako jotain on, niin vastaus on 'Monta!' tehostettuna viidellä ylösnostetulla sormella.
 


Sain myös kunnian arpoa yhden "Riemuhetki" -puuhakorttitisetin kanssanne! Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä blogikirjoitustani tai Sormet suuhun blogin Facebook-sivulla. Muista jättää blogiin sähköpostiosoitteesi siltä varalta että voitat, se ei näy muille kuin minulle :-) Arvonta suoritetaan to 31.5. klo 21.00 yhteistyössä Oppi&Ilo kanssa. Onnea matkaan!
 

💗  Seuraathan meitä myös Facebookissa ja Instagramissa 💗 

Kommentit (18)

Vierailija

Minulla esikoinen kohta 7v on tykännyt näistä Oppi&Ilo korteista ja puuhakirjoista todella paljon, nyt kuopus 1,5v kasvaa ja hänelle varmasti myös samoja kortteja tulee hankittua 😊👍🏻 Pitääpä osallistua FB:ssä arvontaasi!

Saritsa

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Oppi ja ilon tuotteet on niiiiin hyvää ajanvietettä lapsille :)

Vierailija

Onpa kivan näköisiä! Oma taaperoni on vasta kohta 1,5-vuotias, mutta pian alkaisi osa noista jo varmasti tuottaa iloa. :)

KatriN

Tuota olen pohtinut meidän reilu 2veelle. Todella kiva lukea kunnon esittelyä ja kommentteja paketista. Kiitos! Ehdottomasti mukana arvonnassa.

Heidih

Ihanan oloisia kortteja, varmasti meidän 2 v poika niistä tykkäisi. Myös samanikäiset kaverit olisivat innoissaan niitä tutkiessaan :)

Ansku-äiti

Näitä kortteja olenkin harkinnut omille lapsille. Kiva saada lisää tietoa, kiitos😊. Osallistun toki myös arvontaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Meneekö vauvan tai uhmaikäisen kanssa välillä sormet suuhun? Tervetuloa seuraamaan kahden pienen pojan (09/15 & 11/17) arkea ja elämyksiä Helsingissä. Rakastamme (sormi)ruokaa, reissuja ja rentoa vauva-arkea  🍭  Perheen 1. sormiruokailijan kasvettua ruokaa rakastavaksi taaperoksi, on pikkuveljen vuoro seurata veljensä sormenjälkiä.  Luvassa koko perheen reseptejä, tarinoita pienistä pojista, ja asiaa kaikesta ihanan arkisesta 💗
 

Yhteistyöt: sormetsuuhun@gmail.com
Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista

Teemat

Blogiarkisto

2018