Sivut

Kommentit (426)

Vierailija

suurin syy on se,että mies tietää joutuvansa maksumieheksi jos ero tulee.Ei paljon kiinnosta tehdä lapsia jos joutuu eron jälkeen elättämään lapsen ja exän.Nettotuloista lähtee 2lapsesta 20% ja sitä pitäis kuitenki elää itsekkin.Ja ton 20% päälle tulee normaali menot eli puhelimet.tietokoneet,fillarit jne isän ostettavaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Omalla kohdalla syy on huono työllisyystilanne. Puoliso on ja lapsia haluaisin. Ikää kohta 30v. Mutta kummallakaan meistä ei ole vakituista työtä, vaan projektiluontoisia keikkahommia tai määräaikaisia sopimuksia. Joka tapauksessa haluaisimme vain yhden lapsen. Tuntuu, että ihmisiä alkaa olla liikaa jo täällä pohjoisessakin ja kauhea kilpailu kaikesta mahdollisesta.

Vierailija

Omalla kohdallani ainakin toistaiseksi ei ole tullut edes mieleen hankkia toista lasta, vaikka lapsista tykkään ja niitä mielelläni haluaisin lisääkin.

Syy on yksinkertaisesti se että tuli lapsen kasvattamisen ohella opiskelua opintolainalla AMK tutkinto, joten nyt on tehtävä töitä jotta saan lainan maksettua, yhden lapsen elätettyä ja kerättyä varoja omaan asuntoon. Onneksi nyt töitä sentään on.

Olis vaan pitänyt tehdä neljä muksua ja heittäytyä sossun elätiksi, nyt kun yrittää tehdä töitä niin ei puhettakaan että lisää lapsia juuri nyt.

Vierailija

Huono työllisyystilanne eli taloudellinen epävarmuus. On vaikea löytää töitä varsinkin vakinaista. Hirveän epävarmaa hankkia perhettä jos tekee määräaikasuuksia eikä tiedä missä on vuoden päästä. Uuden työn löytäminen on haastavaa ja Suomen palkat on alhaisia hintatasoon verrattuna. Vaikka on korkeasti koulutettu ja ns. hyvä työ niin palkka ei meinaa riittää että saisi niin paljon puskuria että pärjää työttömänä seuraavaan pätkätyöhön.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat