Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (71)

Vierailija

Björn Borgin reppu löydettiin ekaluokkalaiselle Tukholmasta - tosin samaa mallia myydään Suomessa. Ergonomia hyvä, tarpeeksi pieni, kestänyt hyvin. Yksivärinen. Eli jos hahmokuva on tärkeä, niin sen joutuu itse ompelemaan. Meillä sen asian ajoivat maskottiavaimenperät.

Vierailija

Meillä heijastinreppu, johon ompelin Frozen-aiheisen kangasmerkin. Olkahihnoissa on hyvät pehmusteet ja taatusti näkyy pimeässä.

Reppu

Meillä on osprey reppu. Todella kevyt, hyvät pehmusteet. Sopivan kokoinen ekaluokkalaisen selkään ja lisäksi kivan näköinen. Laadukkaan oloinen, menee useamman vuoden.

Vierailija

En suosittele Kånkenia tai Hypen reppuja. Epämukavia kuin mitkä, Kånkenin olkahihnat tuntuvat painavan hartiat lyttyyn jos vähänkään enempää painoa ja Hypen reppujen 'selkäseinä' ei ole ollenkaan tukeva. Jokaikinen repussa oleva asia tuntuu muhkuraisena selkää vasten.

Vierailija

Burtonin pienin reppu. Se on tosi hyvä. Saman mallinen on kuin ne peruskokoiset. Ja se kestää. Meillä ollut eskarista kolmanteen luokkaan.

Vierailija

Siinä Burtonissa on se rinnan edestä menevä säätö.
Pienempi on kuin kånken...on kånkenin ja kånken minin välistä se koko.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ompa kiva antaa ykkösluokkalaisen valita jostain retkirepuista... Itse olisin vihannut sellaista. itselleni oli tärkeää saada hieno reppu, se oli kouluun menon kohokohta.
Ostettiin muistaakseni prismasta, se oli vaaleanpunainen jossa oli glitterisiä sydämiä. Ja ei ikinä ollut ongelmaa kantaa sitä tai kipuja.

Tulee mieleen oma muisto ekasta koulurepusta. Sain valita itse, ja miten osasinkin valita sellainen kukkakuosisen, joka on siis edelleen tosi hyvännäköinen. Vähän semmoinen vintage.
Äitini totesi harmikseni, että se roikkui selässä liikaa ja käytiin ostamassa toinen - ei niin aikaa kestävä hevosreppu hahah.

Kukkareppu oli pitkään kaapin perukoilla, kunnes otin sen vanhempana käyttöön. Hyvältä näyttää, mutta huomasin sitten itsekin, että kaikki paino kasaantuu pohjalle, joka tekee siitä tosi raskaan. Ei viitsi kantaa kuin kevyitä juttuja! Olen käyttänyt parikyt vuotta vanhaa reppua välillä.

Vierailija

Meillä on parhaimpia olleet ticket to heavenin/ticket outdoorin reput, vaikka ne ovatkin isoja. Merkillä on myös käsittääkseni pienempi malli. Reppu on koostaan huolimatta tukeva ja hyvä kantaa, ja kangas vedenkestävä. Kallis se kyllä on mutta kestävä.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat