Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Omakohtaisesti voin kertoa, että äiti ja isä selvisivät lasten- ja kodinhoidosta ihan yhtä sujuvasti: me lapset oliimme yhtä iloisia, puhtaita ja hyvällä ruoalla ravittuja, oli päivän kanssamme viettänyt sitten kumpi tahansa. Ja välit ovat erinomaiset vielä viidenkymmenen vuodenkin jälkeen. Ja perinne jatkuu koti-isänäkin viihtyneen veljeni perheessä.

Vierailija

Vierailija][quote=isä4lasta kirjoitti:

Mitä tulee sukupuoleen, niin ei sen merkitystä voi täysin sivuuttaakaan. Pojille ja tytöille on molemmille tärkeää oman sukupuoli-identiteetin kannalta olla tekemisissä läheisesti molempien sukupuolin edustajien kanssa. Mutta kyllä vaan homopariskunnillakin on vanhempia ja sisaruksia, joista tulee mummoja, pappojea, tätejä, setiä ja enoja.

Kerrankin asiallista keskustelua ilman musta-valko - ajattelua ja alatyyliä, kiitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Välillä vähän Vit...aa lukea näitä että isä voi tutustua lapseen rauhassa ja blaa blaa blaa... Itselläni tilanne oli se että hoidin lapsen alusta asti yö syöttöineen ja vaipan vaihtoineen YKSIN. kun äiti sairastui masennukseen hoidin periaatteessa "kahta" vauvaa. Mutta kun äiti "parantu" hänhän olili kaikkein paras ja ero tuli. Kiitos kaikesta. Mutta nyt lapsi 7v ja minulla kun tämä mestari äiti on vaan unohtanut lapsensa eli kyllä ne isätkin osaa ilman mitään helvetin oppikirjoja

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Isä on tärkeä mutta kun 12v. haluaa sängyn viereen jonkun niin se on aina äiti. Samoin toivoo 14v. äidin rapsuttamaan.
No varsinkin kuopus tietää mihin hommaan kenenkin valitsee.

No minä toivoin aina isän ja kerroin isälle asioista. Ja ihan syystä. Vittuun nämä sinun yleistyksesi.

Vierailija

Kun meillä ja lähinaapureilla oli lapset ihan pieniä, huomasin kauhukseni, että suuri osa tutuista perheenisistä vietti sen viikon lopun täysin juovuksissa. Viikolla olivat arvostetussa ja vaativissa töissä tai työmatkoilla, mutta heti perjantaina alkoi se kännissä sohvalla retkottaminen. Ja sama juttu  kahdella lähinaapurilla. Joskus joivat oikein yhdessä, ajat vain vaihteli. Tekosyy oli joskus se koiranulkoiluts. En minä ikinä voinut jättää lapsia yksin mieheni hoitoon, vaikka olisi selvä ollutkin. Asuimme silloin huippukalliilla pientaloaluella Espoossa. Perheillä oli useampi auto, mökit ja veneet. Kaikki akateemisia tai huippujohtajia. Oma mieheni lopetti kokonaan juomisen alle 5-kymppisenä. Aina oli joku muukin sukulainen meillä , jos minun piti mennä yksin jonnekin. Miten tämä Saarikko luulee niiden juoppojen isyyslomilla tekevän. Monet naiset ovatkin pitkään " yksihuoltajan kaltaisia " äitejä. Tämä on aivan yleistä Suomessa, hys, hys ei saa kertoa. Tämän poliitikot unohtavat.

Vierailija

Koen, että myös neuvola yms. tahot edesauttavat isien poisjättäytymistä. Ihmettelen esimerkiksi, miksi vauvan synnyttyä perhevalmwnnusajat ovat päivällä, jolloin suurinosa isistä on töissä. Raskausaikana aikoja oli myös illalla, eli siitå ei ole kyse ettei olisi mahdollista. Tämå yksi esimerkki.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat