Vierailija

Minulla on pieni pesämuna jo Nordnetilla. Kaipaisin kokeneimmilta neuvoja. Onko "turvallista" ottaa tuo talletustili, jossa olisi parempi korko kuin kotimaan pankeissa?
Entäs superrahasto suomi,... ennustajahan kukaan ei ole. Paljonko sijoittaisit siihen? (puhutaan muutamista tuhansista, en mikään öky ole).

Kiitos jos neuvotte!

  • ylös 0
  • alas 2

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei sinun kannata sijoittaa yhtään mihinkään kun tuollaisia joudut täältä kyseleen. Kykysi ottaa asioista selvää on liian alhainen.

"Asiakkaiden käteisvarat, olivat ne sitten missä valuutassa tahansa, kuuluvat niin sanotun talletussuojan piiriin. Suoja tulee voimaan mikäli Nordnet menee konkurssiin tai mikäli Finanssivalvonta syystä tai toisesta niin päättää. Talletussuoja korvaa kaikki asiakastalletukset korkoineen yhteensä sataan tuhanteen euroon asti. Talletussuoja on asiakas ja pankkikohtainen. "

Ja tuo talletustili ei ole sijoitus eikä "kannata", rahoja siellä voi tallessa pitää kunhan yhteensä alle 100 000 nordnetissä on varoja. Silloin ne ovat talletussuojan piirissä.

Vierailija

Jos vaihtoehtosi on maksaa ylimääräisiä lyhennyksiä tai "sijoittaa" tuolle talletustilille, kannattaa ennemmin tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä. Tämä siis sillä edellytyksellä että et ole ottanut hulluina päivinä lainaa, jolloin marginaalit oli surkeat ja rajausta negatiivisten koron varalta ei oltu tehty.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla