Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Totuuksia, joita teistä ei uskoisi päällepäin?

Sivut

Kommentit (1084)

Vierailija

Muut ovat kertoneet, että ovat oikeasti älykkäitä, vaikkei kukaan usko.
Mä taas oikeasti olen todella tyhmä. Kyllähän se tietyissä piireissä huomataan mikä sählä luuseri olen, mutta pinnalliset tuttavat luulee, että olen älykäs. En ole, mutta olen hyvä esiintymään hetkittäin. Kyllä, häpeän tyhmyyttäni paljon, ja tämän takia välttelen yleensä ihmisten kanssa keskustelemista.

Vierailija

En jaksa ihmisiä, hakeuduin ammattiin, jossa ei tarvitse olla tekemisissä kenenkään kanssa. Vihaan esiintymistä, en halua puhua kenellekään enkä kenenkään kanssa.

Kuitenkin minut valitaan koko ajan luottamustehtäviin, saan vuoden positiivisin/joukkuepelaaja/esiintyjä/hymytyttö/kaveri -palkintoja. Entiset työkaverit ottavat yhteyttä vielä vuosien jälkeen kaverimielessä, vaikka tuskin muistan heidän nimiä. Mitä tympeämpi olen, sitä enemmän ihmiset viihtyvät seurassani. En voi voittaa.

Kaappihevari

Keski-ikääntyvä, akateeminen, klassisesti ja vähän hintavastikin pukeutuva huoliteltu nainen. Tykkään käydä klassisen musiikin konserteissa, oopperassa, teatterissa ym. perinteistä, mutta kotona kuitenkin rentoudun luukuttamalla heviä ja kasarimetallia korvanapeista.    

Ujopoika valeasussa

En ole koskaan ollut naistenmies vaikka monet uudemmat tutut luulevat minun olleen sellainen nuorena. Ulkonäkö ja puheliaisuus johtavat vääriin päätelmiin.

Tp75

Sama täällä. Mulla on omituinen kyky sietää viinaa. En kärsi krapulasta koskaan. Voin siis vetää joka ilta kaljaa ihan onttoon jalkaan ja aamulla muina miehinä duuniin. Itseä hieman hirvittää, mutta päihtyminen on mukavaa.

Vierailija

Olen kuulemma kiltinnäköinen nainen, mutta oikeasti pidän kaikesta tuhmasta. Niukat stringit ja naista ”alistava” seksi ts. Takaapäin paneminen samalla kun pidetään kiinni/raudat ja tukistetaan, pepun läpsiminen sekä suihinottamisen pakottaminen/suuhun paneminen ja lastin nieleminen.

Vierailija

Nimeni on jo vuosia ollut verolistoilla, mutta kukaan ei edes uskoisi silmiään, jos ylipäätään vaivautuisivat nimeäni etsimään. Ulkoisesti olen kuin kuka tahansa lähiöpummi.

Vierailija

Minua pidetään mukavana ja iloisena ihmisenä, totuus on että olen todella masentunut, itsetuhoinen ja pahasti alkoholisoitunut, kukaan ei tiedä, todennäköisesti kulissini romahtaa pian..

Vierailija

Arjenhallinta ongelmia. Asunto oikeasti täynnä roskaa ja likaa
Luen anoreksiablogeja ja jollain tasolla haluais sairastaa:/
Masentunut ja työkyvytön
En ole koskaan seurustellut

Vierailija

Olen introvertti vaikka leikin sosiaalista. Ei vois vähempää kiinnostaa ihmisten pinnalliset jutut. Onneksi osaan salata tämän aika hyvin.

Puhtaatjauhot

Vierailija kirjoitti:
Harjoitan harmaata taloutta eli veronkiertoa niin paljon kuin ehdin ja pystyn. Kuitenkin päivätöikseni olen palkkatöissä taloushallinnossa. Siksipä juuri.

Mulla just toisinpäin. Olen sijoitusalalla. Välttelen poliittisia keskusteluita töissä koska työtoverit on hyvin porvarillisia, ksenofobisia ja sovinistisia. Oma aatemaailmani on enemmänkin vihreää ja liberaalia ja maksan mielelläni verot. No, ei tyhmä tartte olla, voi esim hyödyntää vähennykset ja jaksotuksen tilikausille, mutta verottajan huijaamiseen en alentuisi. Se, mikä on yllättävä että myöskään työnantajani ei suosi vippaskonsteja. Pulssi ei nouse jos tilintarkastaja tai Fiva tulee käymään.

Vierailija

Tp75 kirjoitti:
Sama täällä. Mulla on omituinen kyky sietää viinaa. En kärsi krapulasta koskaan. Voin siis vetää joka ilta kaljaa ihan onttoon jalkaan ja aamulla muina miehinä duuniin. Itseä hieman hirvittää, mutta päihtyminen on mukavaa.

Viinapää on kiva asia mutta varothan riippuvuutta, halinnan menetystä ja alkoholisairauksia.

Itseäni rupeaa yksikin iso tuoppi heilauttamaan, pidän oluesta ja viinasta mutta pintin tyhjentämiseen menee koko viikonloppu.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat