Sivut

Kommentit (1456)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Olen päihdetyöntekijä. Juon joka ilta lasin punaviiniä. Käytän säännöllisesti nukahtamislääkkeitä ja viihdekäytän stimulantteja.

Ollaankohan me samassa työpaikassa 😀

Iljettävä luuseripaska ov.

Pärjäsin koulussa todella hyvin. Peruskoulussa todistusten keskiarvo oli aina yli 9 ja ammattikoulussa tutkintotodistuksen keskiarvo oli lähemmäs neljää, kun arvosteluasteikko oli 1-5. Kaikki luulivat, että tulen pärjäämään elämässä todella hyvin. Nyt olen melko vaikeasti mielenterveysongelmainen, riippuvainen särkylääkkeistä, rauhoittavista lääkkeistä ja fyysisesti todella huonossa kunnossa, vaikka olen vähän yli 30. Tätä menoa kuolen varmasti 2-3 vuodessa, mutta olen fyysisesti yhtä huonossa kunnossa kuin yli 80-vuotias vanhus.

Vierailija

Kohtelias psykopaatti kirjoitti:
Olen ulospäin lempeä, ystävällinen ja kohtelias vaikka todellisuudessa minut on diagnosoitu psykopaatiksi

Kuinka olet päätynyt tilanteeseen, että olet saanut diagnoosin? Psykopaatti tuskin hakeutuu omatoimisesti esim. terapiaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Korkeakouluopiskelija. Erittäin hyvää yleissivistystä vaativaan ammattiin valmistumassa.

Parisuhteessa ulkomaalaisen, peruskoulun juuri ja juuri käyneen kanssa. Tupakoin.

seurustelet alaikäisen kanssa?

Heh, mies on siis itseäni kyllä vanhempi. Koulutustaso siis vain aivan eri. En kait minä, aikuinen ihminen, nyt alaikäiseen sekaantuisi. Joku järki sentään tässäkin päässä!

Vierailija

Että olen varakas. Ostan vaatteeni tavaratalosta, autoni ei maksa edes tonnia, en koskaan matkusta mihinkään enkä välitä mistään materiasta. Asumme vanhassa velattomassa talossa, perin vanhemmiltani metsää ja mökin järven rannalta. Näytän varmaan köyhältä perheenäidiltä, eikä se minua haittaa. Olen huolissani luonnon tulevaisuudesta, yritän elää ekologisesti, vaikka toki minäkin tuhlaan luonnonvaroja. Ainoa, mihin käytän enemmin rahaa, on ruoka. Syön todella hyvin ja herkullisesti. Myös tietokone on aina high end -pelikone. Mies on samanlainen. Käymme kummatkin töissä ja rahaa kertyy tileille koko ajan lisää ja lisää, kun tulemme toimeen niin vähällä.

Vierailija

Fatim Diarra:

Jos haluaa asua metsässä niin ole hyvä, mutta ihan turha odottaa samaa palvelutasoa ja metsässä on ankeata, ainoa syy muuttaa sinne on insesti ja se että kukaan ei kuule kun vaimo huutaa apua.

Hiljentykäämme tämän suuren ajattelijan sanojen äärellä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ainoa, mihin käytän enemmin rahaa, on ruoka. Myös tietokone on aina high end -pelikone.

Just sanoit että AINOA mihin käytät enemmän rahaa ja heti perään se ei ollutkaan enää ainoa. Johdonmukaisuus huipputasoa keksityssä tarinassa.

Vierailija

Minulla on ollut parin vuosikymmenen ajan kolme rakastajaa, vaikka olen ollut pari kertaa parisuhteessakin sen aikana. Yksi rakastaja on naimisissa lähes seksittömässå suhteessa. Kaksi muuta ovat sinkkuja. Välillä käyn myös epäsännöllisesti exiä lykkimässä.

Vierailija

Kerran ulkomailla Italiassa tyhmyttäni osallistuin noppapeliin kesken erään tapahtuman. Minulta putsattiin kaikki rahat. Kenellekään en ole kehdannut kertoa, kun menin niin ilmiselvään kusetukseen. Suutin ja sain melkein turpaani. Joku kaveri tuli ja sanoin minulle vain - go, go, go, it's mafia. Poskia taas punottaa, kun tätä kerron.

Vierailija

Muut ovat kertoneet, että ovat oikeasti älykkäitä, vaikkei kukaan usko.
Mä taas oikeasti olen todella tyhmä. Kyllähän se tietyissä piireissä huomataan mikä sählä luuseri olen, mutta pinnalliset tuttavat luulee, että olen älykäs. En ole, mutta olen hyvä esiintymään hetkittäin. Kyllä, häpeän tyhmyyttäni paljon, ja tämän takia välttelen yleensä ihmisten kanssa keskustelemista.

Vierailija

En jaksa ihmisiä, hakeuduin ammattiin, jossa ei tarvitse olla tekemisissä kenenkään kanssa. Vihaan esiintymistä, en halua puhua kenellekään enkä kenenkään kanssa.

Kuitenkin minut valitaan koko ajan luottamustehtäviin, saan vuoden positiivisin/joukkuepelaaja/esiintyjä/hymytyttö/kaveri -palkintoja. Entiset työkaverit ottavat yhteyttä vielä vuosien jälkeen kaverimielessä, vaikka tuskin muistan heidän nimiä. Mitä tympeämpi olen, sitä enemmän ihmiset viihtyvät seurassani. En voi voittaa.

Kaappihevari

Keski-ikääntyvä, akateeminen, klassisesti ja vähän hintavastikin pukeutuva huoliteltu nainen. Tykkään käydä klassisen musiikin konserteissa, oopperassa, teatterissa ym. perinteistä, mutta kotona kuitenkin rentoudun luukuttamalla heviä ja kasarimetallia korvanapeista.    

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat