Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tein vuosisitten valituksen heidän päätöksestään muutoksenhakulautakuntaan. Lautakunta kumosi Ilmarisen päätöksen ja palautti asian uuteen käsittelyyn Ilmariselle.Soitin tuolloin Ilmariseen ja kysin menettelystä. Sanoivat, että muutoksenhakulautakunnan pääöksellä ei ol emitään merkitystä?!Käsittelivät asian uudestaan. Sain päätöksen, jossa käsi oli vaihtunut jalaksi. tein päätöksestä valituksen Ilmariseen; käsitelkää nyt edes oikeaa asiaa.Tekemäni valitus hylättiin ja asia siirrettiin muutoksenhakulautakuntaan. Soitin Ilmariselle ja kysyin, että mitä ihmettä te oikein touhuatte? Sain vastauksen, että valitukset siirretään rutiininomaisesti muutoksenhakulautakuntaan. Sanoin, että lukekaa nyt edes sen verran valitustani, että tajuatte, mistä raajasta on kyse! Lupasi tarkistaa asian.Eilen tuli kirje, jossa jalka olii muutettu kädeksi ja edelleen hylkypäätös.Soitin Ilmariselle äsken. Kun siellä vastannut henkilö oli puhunut itsensä pussiin; myönsi, että minulle kuuluu ainakin osa-aikaeläke, hän alkoi hokea "en kommentoi".Minulla on 2 erikoislääkärin lausunto sekä fysioterapeutin lausunto; työkyvytön. Käteni ei kestä rasitusta ja se joudutaan leikkaamaan 4 kerran. Käteni voimatasot ovat tippuneet 40 % verrattuna vasempaan käteen, olen siis oikea kätinen, mutta tämä on kuulemma vain lievä pudotus eikä vaikuta käden käyttöön.Mutta ei tässä mitään, tehdään lausunto, herras ties monesko, muutoksenhakulautakuntaan ja aikaa kuluu taas useita kuukausia mutta eihän sitä nyt rahaa kukaan tarvitsekaan, Pyhä Henki elättää.Onko muita, jotka ovat taistelleet Ilmarisen kanssa ja kuinka teille on käynyt? Jos joku on saanut muutettua Ilmarisen päätöksen, kauanko aikaa tuohon meni?

  • ylös 10
  • alas 1

Kommentit (10)

Ilmarista vihaava

Ilmarinen on täyttä kusetusta koko firma. Älköön kukaan alkava yrittäjä ota ilmarista vakuutusyhtiöksi, TULEE PALJON TOSI ISOJA VAIKEUKSIA. Raha kelpaa sinnepäin kyllä. Mutta jos olet saamassa muuttuu tyyli. Kaikki torpataan. 25v yrittäjänä riitti kyseisern laitokseen.

Vierailija

sama juttu se on varman ja ifin kanssa, viidettä vuotta jo taisteltu ja taas hylky. hirveet on vakuutusmaksut mut ei ne mitään halua maksaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Itse sain tk-eläkkeen kolme vuotta sitten ilman mitään leikkejä, reilu 70% hakijoista sen saa.

Vierailija

Kannattaa muuten käydä lääkärissä vain isoista vammoista, koska syy  kaikkiin ongelmiin voi löytyä pari vuosikymmentä sitten tapahtuneesta revähdyksestä eikä myöhemmin tapahtuneella raajan totaalisella hajoamisella ole sen jälkeen alkaneiden ongelmien kanssa mitään tekemistä. Jep.

Vierailija

Maksoin 20v vakuutusmaksuja ilmariselle. Jouduin kolariin, sen kautta tyk:siin leikkaukseen. Leikkaus onnistui muuten hyvin, paitsi tuli hermovaurio niskaan. Valvon joka yö suurimman osan jatkuvista säryistä johtuen, nyt kestänyt 2.5 vuotta. Sain loppu 8 kk puolikasta kuntoutustukea. Kaikki anomukset hylätty tähän asti, odotan työkyvyttömyysemläkkeen kohtaloa parhaillaan. ÄLKÄÄ UUDET YRITTÄJÄT ottako ILMARISTA!!!!!!!!

kaksi sydänleikkausta tehty

Neljättä vuotta on taisteltu ilmarisen kanssa. On ihmeellinen laitos kun ne voivat kumota sydänlääkärien 

lausunnot. Ilmarisen lääkärit on kuulemma viisaita niitten ei tarvitse  edes nähdä potilasta eikä tutkia.

Taistelu jatkuu......

Vierailija

kaksi sydänleikkausta tehty kirjoitti:
Neljättä vuotta on taisteltu ilmarisen kanssa. On ihmeellinen laitos kun ne voivat kumota sydänlääkärien 

lausunnot. Ilmarisen lääkärit on kuulemma viisaita niitten ei tarvitse  edes nähdä potilasta eikä tutkia.

Taistelu jatkuu......

Ei niiden tarvitsekaan. Asianomainenhan on jo nähty toisen lääkärin toimesta. Kannattaa perehtyä siihen mitä tarkoittaa vakuutuslääketiede. Se asia aukeaa sillä tavalla itsellekin mukavammin.

Oletko ollut yhteydessä siihen nimenomaiseen lääkäriin, joka antoi hylkäävän päätöksen? Jos et, suosittelen niin tekemään, ja jos olet suosittelen toimimaan ohjeistuksen mukaan. Asia on aika yksinkertainen, kun vähän siihen viitsii perehtyä.

Olen Ilmarisen tk-eläkeläinen. Myönteinen päätös noin viikossa.

Vierailija

Ei ne anna niitten ilmarisen lääkäreitten nimiä eikä puhelin numeroita minne voisi soittaa.

Puhelut menee aina asiakaspalveluun mistä nyt ei asiat paljon parene.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla