Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Huomenna alkaa koulut ja nyt jo alkoi sama vääntäminen asiasta, huoh.

Ja mä kun kuvittelin, että asia käsiteltiin jo hyvässä hengessä kesälomalla, kun puhuttiin tulevan lukuvuoden keskiarvotevoitteista, riittävän ajoissa kokeidiin lukemisesta, riitävästä unesta, aamupalasta, jne.
Teinin muisti on kyllä kovin lyhyt...

Kommentit (16)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei ole mitään määrättyä. Tulevat yleensä 00:00-01:00. Koulussa menee tosi hyvin. Luokkiensa priimuksia joka vuosi.

Varmaan tosi pirteinä aamulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mun ei onneksi tarvi teinin kanssa näistä vääntää. Tulee oma-aloitteisesti kotiin viimeistään klo 21, läksyt on tehtynä ja kokeisiin luettu. Treeni-iltoina menee myöhempään ja on kotona vasta klo 22.

Vierailija

Neljä jo täysi-ikäistä lasta. 

Ei ole ollut mitään kotiintuloaikoja. Ihan tilanteen mukaan. Pääasia, että ilmoitellaan, missä mennään. 

Hyvin meni aina. 

Vierailija

Meillä ei koskaan tarvinnut sopia kotiintuloaikoja, koska osasivat ihan itse tulla ajoissa kotiin. Joskus meni myöhäiseksi, mutta sitten vastaavasti välillä eivät lähteneet mihinkään ja menivät ajoissa nukkumaan. Fiksuja teinejä, tosin nyt jo aikuisia.

Vierailija

Eivät ole iltaisin hyppineet, vielä ainakaan, missään eli ei ole tarvinnut vääntää asiasta, kiva että joku sellainenkin asia.
Mutta ei tuo 8lk saisi ulkona klo19 jälk olla ja sitä ennen olisi oltava läksyt tehtynä.
Käyvät yöpuulle klo21.

Vierailija

en tajua miksi on oltava "kotiintuloaika", mulle tärkeintä on tietää missä lapset/nuoret menevät. Jos on treeneissä, leffassa, tutun kaverin kotona, luistelukentällä tms. niin miksei saisi olla? Kamalampaa mun mielestä olisi nuori, joka istuisi yksinään himassa jonkun tietokoneruudun kimpussa kaiket illat. Ihanaa kun lapsilla on kavereita, harrastuksia ja menoja. Yleensä arkena ovat kotona 20- 21 ihan erikseen pyytämättä, lomat ja v-loput sitten eri asia. 

Vierailija

Minne pitäisi edes lähteä kotoa? Jos kyläilee, niin kai sitä on kohteliasta lähteä kotiin ennen iltakymmentä tai arkena tietysti aikaisemminkin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat