Kaupallinen yhteistyö Möffelin kanssa.
 

Roikkuiko kotiavain lapsena kaulassasi? 

Muistan juosseeni kavereiden kanssa ulkona Abloy kaulassa keikkuen. Joskus nyörissä, joskus sellaisessa puhelinjohdon näköisessä muovirenkulassa. En muista, haittasiko se menoa, mutta ainakin avain pysyi tallessa. Enkä sitä, kuinka usein avainta tosiaan tarvittiin. Sen muistan, että kerran lähdimme siskon kanssa ulos sillä aikaa, kun äiti oli lenkillä ja jätimme etuoveen lapun että "takaovi on auki". Kätevää.

Aikuisena avainta ei tarvitse (onneksi) roikottaa muovisessa kiemurassa vaan tilalle voi valita jotain hienompaa.

Omat työavaimeni roikkuvat Möffelin avainnauhassa. En halunnut ripustaa kaulaani mitä tahansa nauhaa vaan etsin jotakin pirteää ja persoonallista, jota olisi mukava käyttää joka päivä. Jotakin, joka ilahduttaisi (sekä itseäni että muita). Tähän tarkoitukseen Möffelin avainnauhat sopivat täydellisesti!

Joko kävit kurkkaamassa avainnauhoja? Kannattaa käydä, sillä yksi teistä voi voittaa vapaavalintaisen avainnauhan Möffelin valikoimasta! Voit osallistua arvontaan kommentoimalla, mikä avainnauhoista on itsellesi mieluisin. Lisäarvan saat seuraamalla blogia Facebookissa (tykkää ihmeessä myös Möffelin Facebook-sivuista!). Kerro kommenteissa monellako arvalla osallistut. Arvonta päättyy 20.8. klo 22. EDIT! Keksithän itsellesi myös nimimerkin!

Onnea arvontaan!

 

Piia

Avainnauha saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Kommentit (19)

Piia K

Vautsi, sielläpä on hauskoja nauhoja. :) Tänään muhun iski eniten Voihan säröilevä pallero avainnauha. :D Lisäarvan kera mukana!

Susanna H.

Kävit kommentoimassa blogiini joten pakkohan minun oli tulla tutustumaan sinun. Jään seuraamaan :)
Muistan hyvin tuon avainnauhan lapsuudestani,kuinka siitä piti pitää aina kiinni kun juoksi ja kuinka äiti painotti ettei sitä saanut koskaan ottaa pois kaulasta jättääkseen sen lähimmälle penkille leikkien ajaksi :)
Suosikkini noista nauhoista oli suloinen Kettunen :)

Hiisukas

Yksi arpa, kiitos!

Monta kivaa, minkähän valitsisi... Jos vaikka Voihan säröilevä pallero...

Marjor

Pakkohan tähän on osallistua... 😀 Voihan säröilevä pallero -avainnauha olisi mieluinen. Kahdella arvalla mukana.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Piia kasvattaa muiden lapsia, kuvittelee voivansa oppia joskus laulamaan, rakastaa hyvää ruokaa ja haaveilee kunnon yöunista. Rakastaa kaikkea kaunista, harrastaa eko-hörhöilyä ja on äärimmäisen mukavuudenhaluinen. Kotona arjen jakavat Muusikko, 1/12 syntynyt L ja 8/15 syntynyt N. 

 

onelettavahuolella@gmail.com

Seuraa Bloglovin'issa!

Seuraa Facebookissa

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
Joulukuu

Instagram