Vierailija

Meillä on muutaman hengen työyhteisö ja yksi kollegoistani käyttäytyy meitä muita kohtaan tosi inhottavasti. Puhuu alentavaan sävyyn, pitää mykkäkoulua, määräilee, kyttää muiden virheitä jne jne.

Itsellä on sellainen olo, että pomolle pitäisi puhua tästä. Mutta ongelma on, etten tiedä, miten pomo voisi tämän varsinaisen ongelman ratkaista, kun kyse on todella hankalasta ihmisestä, jolla ei ole mitää kykyä tai halua kehittyä, eihän hän näe kuin vain meissä muissa virheitä. Aiemmat työntekijät ovat vaihtaneet työpaikkaa tämän hirviön takia, ja pelkään, että itsellä on sama edessä jos kerron pomolle, jos ilmapiiri sen jälkeen muuttuu tosi vaikeaksi.

Tietääkö kukaan tapausta, jossa pomolle kertominen olisi kääntynyt voitoksi? Kannattaako se vai pahentaako vain tilannetta?

  • ylös 5
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Jos sinun pomosi oikeasti haluaisi panna tuolle stopin, hän olisi jo niin tehnyt. Vain umpitohelo esimies ei tiedä tilannetta, jos alaisia yhdestä tiimistä lähtee koko ajan lätkimään.

Mutta voisit sinä tietysti nostaa kissan pöydälle kekessä. Kehota muitakin tiimissä tekemään samoin. Se on kumminkin työnjohdon kannalta huono juttu, jos osaava väki vaihtaa taloa ja jäljelle jäävä porukka toimii huonolla teholla.

Jos kaikki yhdessä valittavat tuon hankalan ihmisen työtavoista, hänelle voisi yrittää järjestää tehtäviä, joissa ei joudu kovin paljon olemaan muiden kanssa tekemisissä, vaan saa suorittaa tehtäviään itsenäisesti. Organisointikysymyshän tuo on pitkälti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja toinen on että jos olette kahden jossain kävele aina pois tilanteesta... sinulla ei ole mitään puhuttavaa hänen kanssaan....... eli näytä arvostus..... tai missä tilanteessa vaan että jos jäätte kahden niin älä vaan juttele mitään henkilökohtaisista asioistasi hänelle. eikä mielellään mitään muutakaan... tuommoiset ovat epäluotettavia. ja jos taas puolestaan hän on sinun alueella voit sanoa että voitko lähteä häiritset työntekoani... 

Vierailija

Jep pysy erossa tuollaisesta hankalasta tyypistä. Älä seurustele hänen kanssaan muuta kuin pakollinen työ asia ei muuta. Älä käy syömässä samassa paikassa / samaan aikaan. Älä kahvittele hänen kanssaan. Pysy etäisenä ja tunemattomana hänelle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla