Vierailija

HS tänään: "Naapuri tunsi perheenisän. Tämä vaikutti normaalilta työssäkäyvältä ihmiseltä. Mies oli tosin nähty kiertelemässä hermostuneena autonsa ympärillä tällä viikolla. Naapurin mukaan mies muutti Helsinkiin noin vuosi sitten. Hän oli jutellut miehen kanssa usein. Perheen äitiä naapuri ei sen sijaan muista tavanneensa."

  • ylös 4
  • alas 0

Kommentit (2)

Vierailija

Sopii ikävä kyllä kuvaan. Sisko kertoo, että mies ei päästänyt vaimoaan mihinkään rientoihin, naapurit ei tapaa rouvaa myöskään. Luulisi että kun oli noin pieni lapsikin heillä, että rouva olisi nähty lapsen kanssa ulkoilemassa tms

Vierailija

Kaverini FB-kaveri asui heidän kanssa samassa talossa. Kertoi kaverini seinällä totuuksia mm. naista ei todellakaan näkynyt. Mies hääräsi kyllä ulkona auton kanssa. Tämä kaverin kaveri ja hänen avomies oli monta kertaa jutelleet miehen kanssa ja oli kerran jopa kysynyt että olis kiva siihen rouvaankin tutustua. Niin tämä mies oli vain katsonut, eikä ollut sanonut mitään. He olivat pitäneet miestä vähän outona ja varsinkin kun nainen esim. autosta tullessaan käveli nopsasti kotiin milloin huppu päässään, milloin pipo silmillä tai aurinkolasit varjoisenakin päivänä päässä. Olivat arvelleet että nainen olisi kenties sairas / masentunut tai sitten on perheväkivaltaa ja miettivät voisiko tehdä jotain. Sitten tulikin tää. Ymmärtääkseni tämä pariskunta oli asunut jossain muualla Hgissä aluksi ka sitten muuttaneet Vuosaareen mutta tästä en ole varma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla