Vierailija

Tämä juonne ilmestyi minulle, kun olin 17-vuotias. Nyt muutamaa vuotta myöhemmin olen taas alkanut miettimään sitä enemmän. Eniten tuossa juonteessa häiritsee se, että se on vino, mikä korostaa entisestään epäsymmetrisiä kasvojani. Minulla on sivuotsis, mikä peittää tuon juonteen kokonaan onneksi. Voisiko tuohon kohtaan esimerkiksi tehdä jonkun syväkuorinnan kosmetologilla?

  • ylös 2
  • alas 1

Kommentit (9)

Vierailija

Kun olet noin nuori vielä, niin voi olla että sen saa ihan voiteilla (retinol), kuorimalla, aurinkosuojaa käyttämällä ja otsan rypistelyä välttämällä pois. Yhdellä kaverillani oli nuorena todella pahat otsarypyt auringosta ja hän sai ne ihan rasvaamalla ja aurinkoa välttelemällä pois, tosin oltiin 18-19v silloin, eli iho uudistui vielä helposti. Vanhempana vähän hankalampaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Botox. Se estää rypistelyn niin pitkäksi aikaa että ehdit oppia tavasta pois, eikä ryppy syvene kun vanhennut.

Vierailija

Minun syvät otsajuonteeni, joiden peitoksi jouduin mm. leikkaamaan otsatukan, katosivat parissa kuukaudessa itsekseen avioeron jälkeen. Halvin kauneusleikkaus ikinä :D

Vierailija

Retinolituotteet ovat ainoita, jotka oikeasti saattavat toimia. Joillain se otsaryppy on kyllä sellainen oma ominaisuus, jota ei saa pois ilman järeämpiä toimia.

Voitaisiin kyllä kaikki opetella myös hyväksymään "vikojamme" :)

Vierailija

Reseptivapaista BM:n retinolivoide. Avitcidia akneen reseptillä - toimii myös ryppyihin.

Ihon teippaus yöksi voi myös tarjota kosmeettista apua!

Vierailija

Siihen kulmakarvojen väliseen pystyryppyyn auttoi mulla toi teippaus.Kun tarpeeksi kauan käytin.Opettelin myös kurtistelusta pois.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla