Vierailija

Ihan aluksi: ei mitään Saulia vastaan ja on selviytynyt ihan ok pressan hommista.

Mut eiks tämä ole vähän kummallista demokratiaa, että häntä erikseen pyydetään jatkamaan pressana? Ja kokkarit tukee, vaikka ei asetukaan heidän listoiltaan ehdokkaaksi..

  • ylös 3
  • alas 5

Kommentit (5)

Vierailija

Ei siinä ole mitään kummallista, että jotakuta pyydetään ehdokkaaksi. Demaritkin ovat jo kuukausia pyydelleet Heinäluomaa  sittenkin rupeamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Niinistö on surkea tapaus. Historia tulee aikanaan kysymään, mistä hänet tullaan muistamaan presidenttinä. Toistaiseksi hän on pystynyt pitämään Suomen Venäjän etupiirissä, mutta kuinka kauan Venäjä jaksaa katsella Suomen "puolueettomuuspelleilyä", onkin jo arvoitus. Halonen sai Venäjältä hyvästä yhteistyöstä kissan, mitähän mahtaa löytyä Niinistölle kun toinen kausi on pulkassa? Jos Venäjä saisi päähänsä ottaa osia Suomesta, Niinistön ainoana tehtävänä olisi järjestää alueet Venäjälle. Olisihan Venäjän etu saada itselleen alueita, joita se tarvitsee mahdollista Naton hyökkäystä vastaan.

On karmeaa ajatella että meillä on presidenttinä mies, joka ajaa vieraan vallan etua ulkopoliittisissa kysymyksissä. Hänhän on moneen otteeseen myös todennut, että Venäjä kuuluu Suomen ulkoturvallisuuden peruspilareihin. Itse en tällaista löydä perustuslaista, mutta Niinistöllä lieneekin uudempi painos opuksesta ja mieleinen tyyppi oikeuskanslerina vahvistamassa Venäjä-näkökantaa.

Vierailija

Ihan se ja sama kuka on pressana, kunhan on kansan enemmistön mieleen. Pääministerihän täällä todellista valtaa pitää. Presidenttiys kun on seremoniallinen virka.

Pääministerin valinnalla on enemmän merkitystä maamme kannalta. Sen åestin täyttämisestä on syytä kantaa huolta.

Vierailija

Ymmärrän, että vasemmistoa tavattomasti harmittaa Saulin aikomus mittauttaa ja esitellä kansansuosiotaan jo ennen vaaleja. Vasemmistolla kun ei ole ketään uskottavaa ehdokasta tarjota kisaan.

Muista poistattaa keskustelusta ne mielipiteet jotka ovat mielestäsi vääriä. Sehän teillä tuntuu olevan suosikkitapana yrittää vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin tällä palstalla. Valitettavasti tuo tapa on jo huomattu ja sen käyttämisestä huomautetaan joka kerta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla