Vierailija

Ihanat naapurit pelastivat ja lainasivat heti kattilan. Muutin äskettäin, eli ketään en talosta tunne, mutta lainasivat iloisesti ja sanoivat että ei ole kiire palauttaa (minulla oli illalliset tulossa). Kehtaanko kutsua naapurit syömään tai pelaamaan lautapelejä vaikk kiitoksen varjolla? Meillä on molemmilla taaperoikäisiä lapsiakin, eli olisi tosi hyvää seuraa lapsillekin toisistaan... monet kaverit asuvat kaukana ja lapsen kanssa hankala liikkua, vaatii etukäteen sovitut treffit ja kauhean rumban rattaiden kanssa. Yläkerran naapurien kanssa voisi siis tehdä ihan treffejä omalle pihalle, käydä kaupassa tai muskarissa tms lähellä lyhyellä varoitusajalla ja vaivalla... olisiko teistä ok jos naapurit haluaisivat tutustua? Vai pelkästään kiusallista?

  • ylös 7
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Vastatkaa joku! En halua kiusallisia tilanteita tulevissa yhtiökokouksissa, haluan vain kavereita läheltä. 😃

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mä pyytäisin varmaan yhdessä pihalle ensin kun lapsetkin tykkäisi jne... jos siitä tuntuu että synkkaa, se lähtee kun itsestään. "Hei, tuletteko vielä meille kahville?" Kyllä sen huomaa sitten onko juttua.

Vierailija

Tee niitä treffejä ensin pihalle, jos lapsilla sujuu hyvin ja teillä aikuisilla menee jutut yhteen, sitten vasta kyläilyä. Näin tekisin täällä Vantaalla, muualla Suomessa voi olla eri tyyli.

Vierailija

Minusta ois oikein kiva jos naapuritalosta ystävällisesti kysyttää vaikka grillin herkkuja maistamaan kiitokseksi 😊 Asutaan siis omakotitalossa. Vähän on tutustuttukin tässä asuviin, äskettäin muutettiin. Kerrostalossa ainakin mulla olis sama että kysy vaan heitä 😊

Sit hei pakko kysyä ni oliko ne ihan ex tempore illalliset vai miksi sulla ei ollut kattilaa vai olitko pakannu sen liian hyvin, ettei heti löytynyt (tiedän tunteen). Tätä kysyn iha hyvin aikein ku olen nii utelias ja aattelin mielessäni että herttainen Ap on järkkäämässä illallista ja herkut haettu kaupasta ja sit apua, Ai nii, ei mulla olekaan kattilaa 😄 Siis mä oon nii huithapeli että tollei vois käydä mulle.

Vierailija

Kattilat olivat kateissa, vieraat tulossa (appi ja anoppi mutta ovat jo iäkkäitä ja asuvat kaukana) ja paniikki iski. Naapurit pelasti tilanteen! 😊

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla