Sivut

Kommentit (33)

viriilimies

Vierailija kirjoitti:
Harrastusten parista paria etsimään. Luotettavia ja hiljaisia seuralaisia löytyy esim ampujista, suunnistajista ja keilaajista. Keskittymiskyky kunnossa, tarkkuus ja helläkätisyys myös. Eivät lavertele, eikä kaverit tule tekemään jonoa oven eteen. Varo jääkiekkoilijoita, varsinkin wannabe... ravimiehiä, potkupallisteja, mottooriurheilijoita, muusikkoja. Tai jos on liian laiska harrastamaan niin pikana iskemään Alkosta niitä jotka tiirailee hartaasti viinejä tai konjakkeja.

miehenä tiivistän vielä että keskity monipuolisia etupäässä sisulajeja harrastaviin yksilöurheilijoihin ei joukkuelajien harrastajiin

Eroa jo monta vuotta miettinyt...

Eroaminen vaan lasten hyvinvoinnin ja taloudellisten seikkojen vuoksi voi usein olla melko itsekäs vaihtoehto. Siksi itsekin olen pitänyt salasuhteita. Itse (olen nainen) mieluiten itseäni ajateltuna eroaisin. Mutta näyttää siltä, että lapset joita on monta, ovat onnellisia. Mieskin on onnellinen. Minä en. Ellen saa silloin tällöin vierasta.

Tälläisissä tilanteissa meitä pettäjiä arvostellaan ja kehotetaan eroamaan. Tottakai pettäminen satuttaa myös omaa omaatuntoa ja kunniantuntoa. Itsestäni vain olen huomannut, että olen mielummin salaa onnellinen kuin masennun täysin. Toisin jos eroaisin, laiska mieheni joutuisi pulaan, lapset juoksisivat kahden talon väliä ja joutuisivat asumaan itselleen outojen vanhempien kanssa.

Kulttuurissamme suhtaudutaan todella tuomiollisesti pettämiseen. Joissain kulttuureissa taas eroamiseen suhtaudutaan monella tapaa.

182/100

Lähtisitkö kahville kanssani. Keskustelemaan ja utustumaan vailla ennakko odotuksia.

Olen kiltti yli 40, elämään vakavasti suhtautuva mutta hyvällä maulla ja huumorilla varustettu. 182/100

EsbåIF

Mielestäni kyse on ihan normaaleista haluista. Pitkässä parisuhteessa alkaa monesti tehdä mieli vaihtelua. Varsinkin jos on seksuaalinen ihminen kuten minä. Miten yh:t ja samanmoiset kuten minä asian tekevät? Käydään harvoin jos koskaan baareissa ja sitten kun baariin mennään, rajataan kämpille joku känninen ukko ja pannaan sitä? Eikö asiaa voisi hoitaa siistimmin? Haetaan ilmoitus, vastataan, tutustutaan, pannaan ja that's it. Arkikin sujuu paljon paremmin kun välillä saa seksiä. Yh-äideille tekisi varmasti hyvää. Ja miksei varatuillekkin, saada vähän seikkailua.

Vierailija

Hyviä kommetteja ja sitten noita moralisoijia joiden pitää joka ketjuun sanoa omat mielipiteensä. Jos joku kaipaa parisuhteen ulkopuolista seksiä niin se on hänen asiansa ja siihen on varmasti omat syynsä. Sitä on turha toisten moralisoida.

Olen kokeillut muutamia sivustoja ja noi ulkomaalaiset tuntuvat suurelta rahastukselta, ehkä e-kontakti luotettavin ja jopa saattaa seuraa löytää (ja se on kotimainen).

Tosin hyvää, luotettavaa ja edullista sivustoa en ole vielä löytänyt. Kertokaa jos löytyy

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat