Tämä postaus on lojunut luonnoksissa kuukauden päivät. Kuten pian juhlitaan kolmevuotiasta - postauksessani kerroin meillä juhlittiin maaliskuussa Frozen teemaisesti. Kolmevuotias esitti tomerasti toiveet synttärijuhlistaan:

"Frozen. Elsa kakku. Olaf suklaakakku. Sinisiä Frozen palloja. Pullaa ja kaverit"

Kolmevuotiaan kakkutoiveet oli helppo toteuttaa, vaikka mikään mestarileipuri  en olekaan. Kaivoin netistä nimittäin kaksi super helppoa ohjetta ja hyvää oli. Korkean nakukakun ohjeen löydät täältä ja  pätkis juustokakun ohjeen täältä. Ai, että kun alkoi tehdä mieli tuota pätkiskakkua. Se oli niin hyvää. Kakkujen lisäksi tarjoilupöydästä löytyi tuoretta iskäni tekemää perinteistä pullaa (maailman parasta pullaa), juustoinen salaatti, tuoretta leipää, karkkia, sipsiä, keksejä ja dipattavia porkkanoita eli Olafin neniä - näistä tykättiin! Hauska idea, jonka bongasin Frozen juhlia googlaamalla. 

Tällä kertaa en ollut valmis tuhlaamaan hirveitä määriä rahaa, joten kakunkoristeet korvattiin Frozen leluhahmoilla (käyttöä löytyy juhlien jälkeenkin), näyttävien foliopallojen sijaan kiinnitin tavalliset ilmapallot kattoon langalla sekä teipillä ja kiharsin niihin naruksi lahjanarua. Näyttävät juhlat saa siis onneksi aikaiseksi hieman pienemmälläkin budjetilla. Netti on pullollaan ihania ideoita Frozen juhlien järjestämiseen, mutta tuoreena vauvaperheenä voimavarojakin oli kuunneltava. Juhlat olivat onneksi oikein onnistuneet valvomisesta huolimatta. Ehdin jopa itsekin seurustella vieraiden kanssa ja juoda useamman kupin kahvia. 

Kuvia synttärisankarista ja juhlaväestä lahjoineen ei valitettavasti ole. Hässäkässä nimittäin tiputin meidän kameran ja rikkihän se meni. No tämä harmitus unohtui nopeasti, sillä kolmevuotias oli hetken maailman onnellisin ikiomista synttärijuhlistaan, jotka olivat lähes samanlaiset kuin kaverillaan ja toisella kaverillaan sekä kolmannella kaverillaan... Voihan Frozen, ensi vuonna sitten jotain muuta? Saa nähdä. Kiitos kaikille kolmevuotiasta kanssamme juhlineille, olette mahtavia! 

ps. Tällainen  näky oli vastassa juhlien jälkeisenä aamuna... Voin kertoa, että äitiä ei tarvittu hetkeen mihinkään. Kolmevuotias oli niin lumoutunut lahjoistaan. 


 

 

Kommentit (3)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

tosiaan, voihan Frozen. Mä olin ajatellut omalle kolmevuotiaalleni jotain muuta teemaa synttäreille, mutta kun hän painokkaasti ilmoitti haluavansa Frozen-synttärit, niin mieluusti täytin hänen toiveensa.

Vierailija

Onnea 3 vuotiaalle ja koko perheelle !! On niin mukava lukea näitä teidän perheen maanläheisiä juttuja.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Tiitukatriina blogin takana häärää (someriippuvainen) äiti, joka viettää vauhdikasta mamalifeä miesvaltaisessa perheessä. Kahden pojan 03/14 ja 11/16 ylpeä äiti, sekä tulevan insinöörin hääkuumeileva avovaimo. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

 

Ota yhteyttä bloggariin tiitutiiakatriina(at)gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram