1) Kaikki valmentajat ovat täysiä pellejä. Erityisesti Matti ("Michel"), jolla on arvottomat aurinkolasit päässä ja arvoton Raymond Weil ranteessa. Matin todellinen pellehermannimeno paljastui siinä, että hän tuo esiin valtaviin mittoihin X Factor kisassa turvonnut Saara Aaltoa, joka puhelee mm. Maaseudun Tulevaisuus lehden haastatteluissa sekavammin kuin Matin entinen bändikaveri Antti ("Andy") pahimmissa päihteissään.

2) Finalistit eivät tule saamaan levytyssopimusta, eikä heistä kuulla tämän illan jälkeen yhtään mitään, lukuunottamatta pakollista iltapäivälehtien koomisia hehkutuksia. Tämä fakta on rajussa epäsuhdassa siihen, että valmentajat ylistävät ja hehkuttavat finalisteja. Heidän väitetään olevan "valmiita" ties mihin. Tämä perusteeton hehkutus ja naiivien finalistien harhauttaminen perusteettomilla hypetyksillä on osa valmentajien edesvastuutonta pellehermanniasemaa. Tämän vuoksi näemme aika ajoin kisaan osallistuneita hörhöjä, jotka itkevät junttikuppiloissa tuopin takaa sitä, että heistä ei tullut mitään.

Eri asia on että kyseessä on pikkukänässä katsottava kieli poskessa tehty sarkastinen sketsiohjelma on asia erikseen. Mutta noilta valmentajilta täytyisi oikeuden määräyksellä kieltää lasten ja nuorten harhauttaminen. Hävetkää!

  • ylös 4
  • alas 2

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla