Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annikki

Meidän tyttö tykkää saunoa, yhden saunomiskerran jälkeen (oli aika pitkään saunassa leikkimässä pillimehujen voimalla isin seurana) molluskat olivat kovin punaisia ja hävisivät sen jälkeen. Ehkä se oli sattumaa, niitä oli tullut ja mennyt parin kuukauden ajan.

Vierailija

Kyllä lapsi saa uimahallissa käydä. Eivät ne molluskat siellä kloorivedessä kellu ja tartu muihin lapsiin.

Harva lapsi säästyy molluskoilta. Meidän lapsi sai niitä luultavasti päiväkodista. Ymmärtääkseni ensimmäiset molluskat tulevat siihen kohtaan kehoa, mihin ensimmäinen tartunta on tapahtunut. Meidän lapsella ne tulivat peppuvakoon. Pistää vain miettimään, miten siellä pottaringissä pepunpyyhintä oikein hoidettiin. Mahtaako kaikilla olla nyt peput täynnä molluskoita - eikö hoitaja vaihtanut hanskoja aina, kun pyyhki seuraavan muksun peräpään?

Meillä ei ollut apua muusta kuin odottamisesta. Molluskoja tuli joka paikkaan, naamaankin muutama. Ne hävisivät itsekseen puolentoista vuoden päästä.

Useimmilla aikuisillakin on kehossaan molluskavirus, vaikka näppylöitä ei tulekaan pintaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Voi, eri asia että kannattaako. Voihan junan eteenkin hypätä helposti.

Ei mitenkään kannattamis kysymys. Uimahalliin voi mennä!

Vierailija

Ei tartu uimavedestä muihin. Mutta jos molluskat ovat tulehtuneet niin ei kannata mennä uimaan koska niihin voi mennä joku pöpö.

Meillä tyttö sai molluskat eskarista. Saunan jälkeen nyppäsin molluskat irti...tyttö itse halusi kun inhosi niitä. Otti kipeää mutta ei kuulemma ollut väliä kunhan vain pääsi niistä eroon. Puhdistin aina hyvin ettei tullut mitään tulehduksia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat