Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

"Monet ovat lapsena traumatisoituneet sarjan leskenpoltto-kohtauksesta."

Eläisivät tällaiset juopon ja väkivaltaisen vanhempansa kanssa, tietäisivät mitä on traumatisoituminen

Vierailija

Muumeista se Hiekkaleijona vai mikäli koitti syödä niiskuneidin minkä ois voinut kyllä syödäkkin. Muumeissa se pakkasneito tms. minkä silmiin ei saanut katsoa tai jääty itsekkin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
"Monet ovat lapsena traumatisoituneet sarjan leskenpoltto-kohtauksesta."

Eläisivät tällaiset juopon ja väkivaltaisen vanhempansa kanssa, tietäisivät mitä on traumatisoituminen


Miten normi arjesta voi traumatisoitua? Mä luulin et kaikkien muidenkin isät on juoppoja rähisiöitä kun meilläkin ja samaa oli melkeinpä muillakin samalla asuinalueella. Lähinnä teki sen ettei alkoholi maistu itselle. Kertaakaan juonut tänä vuonna alkoholia.

Käyttäjä3394
Seuraa 
Liittynyt27.11.2016

En muista, että lastenohjelmat olisivat traumoja aiheuttaneet, mutta lapsena tuli katsottua paljon aikuisten sarjoja myös. Pari joiden muistan pelottaneen kunnolla oli Triffidien kapina ja sitten sellainen trilleri mini-sarja, joka oli kai nimeltään Lokkiluodon arvoitus.

Vierailija

Mulla oo mistään noista mitään traumoja tullu. Henkien kätkemä oli vähän outo ekalla kerralla, mutta tajusin sen paremmin tokalla kerralla.
Ei oo kaikki ihan kunnossa, jos Röllistä ja Muumeista jää ihan aitoja oikeita traumoja, joita ei osaa edes aikuisena käsitellä. Käykää Syyriassa, Afganistanissa, Malissa tai muualla, missä on pahoja, isoja ongelmia ja sit kokeilkaa olla traumatisoitumatta kun näätte niitä tosielämän kauheuksia.

PeLa

Siis oikeesti kun luin näitä kommentteja, ni te ihmiset ootte saanu traumoja siitä, että lapsena ootte kattonu aikuisten leffoja, K-16 +
Ihanks totta? Vau, kuka olis ikinä arvannu, että lapsi ei pysty (eikä lapsen pitäisi eikä pidä) käsittelemään jotain Gremlinsiä tai Sixth sense. Haloo oikeesti! Ihan omaa uhkarohkeutta ja tyhmyyttä. "Noku muutki..." Jos yks hyppää kaivoon (tai lyö vasaralla peukaloon), pitääks sunkin?? MÄ HALUUN, TOIKI HYPPÄS!!!

Niinku tossa aiemmin joku sano, et niissä leffoissa on ne ikärajat ihan hyvästä syystä. Älkää antako lastenne kattoo mitään K-16 tms. juttuja (pelejä tai leffoja), niistä jää traumoja ja asioita, joita lapsi ei osaa käsitellä.

Kysykää vaikka Sinkkoselta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hopeanuoli. Siitä sain karhufobian, ja paljon painajaisia. Vielä nykyäänkin jos näen painajaisia, usein niissä on karhu. Silti sitä oli pakko katsoa uudelleen ja uudelleen salaa äidiltä...

Sama vika. Ei siihen aikaan oikein ymmärretty, että piirrettyjä voidaan tehdä muillekin kuin lapsille. Nuohan eivät todellakaan ole lasten ohjelmia.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hello, hello, hello! Where is the cat? Pelkäsin niitä kahta brittipoliisia Stania ja Dudia.

Tämä! Aivan kauhea. Ja niin synkkäkin.

Vierailija

Kyllä Morsosta saa kylmiä väreitä vieläkin :( , ja teininä katsotun Halloweenin jälkeen ei sitten kauhuelokuvia ole tarvinnut katsella.

Vierailija

Ruohometsän kansa, muumien se jakso jossa Muumipeikko muuttuu lilaksi "hirviöksi" mentyään taikurin hattuun, Maa aikojen alussa-elokuvien pelottavan näköiset terävähammas-dinosaurukset, Jurassic Park, Pingu kun sen siinä unessa sänky lähtee liikkeelle ja törmää suureen mursuun joka kiusaa Pingua ja aikoo syödä tämän

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat