Minä olen monta talvea harkinnut nastakenkiä, ja tänä talvena nyt sitten viimein ne alesta ostin. Icebugit oli ne mitä halusin, kun niillä on muitakin malleja kuin sellaista lenkkaria tai vaelluskenkää (kun nyt en varsinaisesti, lue:ollenkaan, ole mikään lenkkeilijä). Nämä saappaat oli alessa satasen pintaan, ovh jotain 180e. Olen nyt testaillut näitä kaikennäköisillä jäillä, ja pakko sanoa, että kyllä nää muuten toimii! Sellainenkin peilikirkas märkä jää - ei ongelmaa! Aika siistiä kun voi kävellä huolettomasti eikä tarvi pelätä liukastumista! Ja potkurilla pääsee ilman sutimista potkimaan. Jalassa tuntuvat myös hyvältä, ja ovat keveydeltään Crocsien luokkaa. Muuta miinusta en ole vielä keksinyt, kuin että nauhat on aika lyhyet, hyvä että yltävät kiinni. Jännä, että nastat ei ole mitenkään terävät, mutta silti pureutuvat jäähän tosi hyvin. Sopisiko sitten toivoa, että nämä ei voi käytössä tylsyä?

Onko teillä kokemusta nastakengistä?

Terkuin

Miima

 

Kommentit (10)

Vierailija

Olen itsekin miettinyt samoja kenkiä, mutten vielä ole ostanut. Mutta voikohan niillä mennä esim. Lähikauppaan, liukasteleeko niillä silloin tms.?

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Olen käynyt kaupassakin noilla - ei niillä lattioillakaan liukastele, mutta ite arastelin kävellä kaupassa, että mitenkähän tulee lattiaan damagea :D

Rva Kepponen

Minä ostin reilu vuosi sitten Icebugit. Olen ollut todella tyytyväinen niihin. Polvivammaiselle ihan ehdottomat. Kaupoissa ja muilla kivilattioilla en tykkää niillä kävellä, mutta voi niillä lähikaupassa kipaista.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Kiva kuulla, että tyytyväisyys ei jää alkuihastukseen! :) Eihän niillä kiva ole sisätiloissa kävellä, mutta pikakierroksen voi kaupassa kiertää.

Vahteristonemäntä

Ihanat Bugit! Mä sain Icebegeihin lahjakortin joulupukilta ja hankin omani alesta joulun jälkeen. Harmi vaan, että on niin iso jalka, että kaikkia kivoja malleja (olisin halunnut vetoketjumallin vähän korkeammalla varrella) ei ollut tarjolla, mutta ainakin pysyn nyt pystyssä!

Viime talvena liukastuin lenkillä ja vieläkin on arpi huulessa. Onneksi ei mennyt ranne. Tänään aamuhämärissä kiirehdin bussille ilman nastoja ja liukastuin jälleen - onneksi selvisin mustelmilla. Tällä tasapainolla ei voi liikkua jäisellä kelillä ilman nastoja, nyt se on uskottava.

Mäkin toivon, että nastat ei tylsy satunnaisesta asfaltilla napsuttelusta. Autoa en ole kokeillut noilla Bugeilla vielä ajaa, mahtaako onnistua? Töissä joudun kävelemään nastoilla jonkun aikaa sisätiloissa ja tunnen siitä huonoa omatuntoa. Mutta hoitoalalla näyttää olevan muillakin nastakenkiä käytössä, joten napsutellaa porukalla :)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Nää oli sieltä parhaasta päästä mitä mun makuun ulkonäköön tulee (oli joku vielä kivempi malli, mutta ale oli siinä vaatimaton) :)

Auts, sulla on ollut vähän pahempia kaatumisia! :( Onneksi tosiaan ei ole mennyt luita kuitenkaan! Mulla on kyllä hyvä tasapaino (entinen tanssija plus tottunut korkkareilla kipsuttelija :D), mutta onhan se hitsin paljon kivempi kun voi kävellä rennosti liukkaallakin eikä tarvi jännätä :)

Autoa en ole halunnut nastakengillä ajaa, jotenkin pelottaa jos takertuu polkimiin tai jotain järjetöntä :D Varmaan se oikeesti onnistuu, mutta samalla lailla kun ei haluaisi lattioilla kävellä, niin arastelee polkimiakin :D 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat