Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

Niin miljoona kertaa kirjoitettu mukahauska ja väsynytjuttu.
Ei kuulostanut kuitenkaan kovinkaan tutulta.
T: 7 lapsen työssäkäyvä äiti

Vierailija

Miksei puhuta siitä mitä isät tekee? Yleensähän tuollainen pv johtuu huonosta suunnittelusta.

Tai äiti voi olla ADHD tai sähköjä besserwisser.

Olis ihan hyvä että äidit tietäisi niistä jotka ovat esim sotaleskinä yksin kasvattaneet perheen köyhyydessä yms

Vierailija

Tuossa ei ollut mitään muuta tutun kuuloista kuin riitely siitä, kumpi vanhemmista jää kotiin potilaan kanssa. Tosin nykyisin useimmiten tiedämme suurin piirtein toistemme aikataulut niin tarkoin, että tiedämme jo etukäteen, kumpi voi jäädä.

Kenen aamu alkaa kahdeksalta? No jenkkien tietysti. Eli jostain sikäläisestä julkaisusta kopsattu juttu, vähän muutettu suomalaissävytteiseksi.

Meillä noustaan usein jo ennen kuutta. Yksin senkin takia, että olisi tarpeeksi aikaa hoitaa aamurutiinit, valmistella kaikki päivää varten, pakata eväät mukaan, hoitaa lemmikki, tehdä kaikki jutut kuntoon ennen lapsen herättämistä, pukemis-, aamupala-, ja kuljetusruljanssia. Ennemmin menemme nukkumaan aikaiseen, usein ennen kymmentä. Aamuaskareet menevät lisäksi melkein automaattiohjauksella rutiininomaisesti niin, että väsyneempänäkin voi lähteä liikkeelle.

Vierailija

Ei kuulosta yhtään tutulta. Silloin kun kolme lastani olivat pieniä sattui tietysti joitain kommelluksia joskus. Jos elämä on tuollaista sähläystä, kannattaa panostaa organisointiin, se on lapsiperheessä kaiken a ja o.

Vierailija

Näitä  "hassun hauskoja" kirjoituksia mahtuu 13 tusinaan. Samoin "huono äiti" -teemasta on variaatioita vaikka muille jakaa. Tuntuu, että näissä äiti on nostanut itsensä jalustalle, vaikka yrittää muuta selittää.

Antzu

En kestäis kyllä päivääkään. Oon paljon mieluummin köyhä ja elän, kuin tienaan rahaa tavaroihin joita en tarvi ja vaihdan elämän tuollaiseen p*****n.
Linnunlaulu on muuten kaunis ääni, kannattaa pysähtyy joskus kuuntelemaan <3

Ihan tavallinen äiti

No kyllä on taas negatiivisia ja ihmeen täydellisiä elämänhallintaguruja täällä kommentoimassa. Ymmärsin itse ainakin aloituksen niin, että äiti oli nukkunut pommiin ja siitähän se päivä alkaa erittäin huonosti.

On itsellekin käynyt joskus vaikka aika aamuvirkku olenkin.

Ja kyllä meillä on sekä äiti että isä joskus unohtanut kannettavan kotiin tai avaimet on hukassa. Muistettavaa on niin paljon että aina joskus jotain unohtuu.

Sitä en kyllä tajua että kuka muka vie lapsen päiväkotiin kun sisarus on oksutaudissa! Ei tulis mieleenkään...

Vierailija

Ei kuulosta tutulta ollenkaan. Vain se kohta, jossa katsoo lapsen piirustusta työpöydän päällä, sellainen minullakin on ja valokuva lapsesta ja miehestä.

Me heräämme ajoissa, koska on tarpeeksi monta herätyskelloa varmistamassa asian (minä ja lapsi olemme molemmat aamu-unisia, nukumme viikonloppuna kymppiin). Lapsi ei halua syödä kotona aamupalaa vaan vasta päiväkodissa, kun on herännyt tarpeeksi ja ehtinyt puuhastella jotain. Vaatteet ja laukut on pakattu valmiiksi edellisenä iltana.

Kuljemme omalla autolla, joten aikataulu on joustavahko eikä muista kiinni. Töiden jälkeen käyn kotimatkalla ruokaostoksilla, sillä päiväkotiin ei kuitenkaan voi mennä ennen kolmea, koska siellä on vielä lepo- ja välipalahetki menossa.

Kotona lämmitän viikonloppuna tehtyä keittoa, lapsi leikkii tai katsoo piirrettyjä, minä hoitelen kotihommia. Illalla lämmitetään sauna ja tehdään sen jälkeen iltapalaa. Sitten iltatoimet, satu ja nukkumaan.

Ei meillä ole normaalisti mikään kiire. Esimerkkitekstin kaltaisia päiviä ei ole koskaan ollut.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat