Vierailija

Nyt ei ole korppujauhoja, ja mietin, voisiko vuuan jauhottaa mannaryyneillä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos sulla on teflonpintainen vuoka, ei tarvita korppujauhoja tai muitakaan jauhoja laisinkaan. Riittää kun voitelee vuoan. Tulee minusta parempikin, koska pinta on paiston kiinteä eikä siinä ole mitään muruja.

Vuoan voi jauhottaa myös kookoshiutaleilla, mantelijauholla tai paremman puutteessa tavallisilla vehnäjauhoilla.

Vierailija

Tai vehnäjauhoilla tai kookoshiutaleilla tms, voi siis käyttää mielikuvitustaan ja sitä mitä kaapista sattuu löytymään.

Vierailija

Äitini käytti aina mannaryynejä. oma suosikkini: sesamin siemenet. Joskus niiden puutteessa olen rouhinut pieneksi muita siemeniä tai pähkinöitä.

Vierailija

Mä käytän aina vehnäjauhoja, koska varsinkin valmiit korppujauhot ei maistu mun suuhun hyvälle. Noita siemeniä vois kyllä koittaa joskus!

Vierailija

Vehnäjauho on ihan ok. Ei tule paksua mössökerrosta kakun pintaan, vaan jauhot sulautuvat taikinaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla