Vierailija

Jäin miettimään, kun samassa hotellissa majoittui eilen joku junnujalkapallojoukkue. Että millaisia ne kisamatkat ovat? Jos mennään yhdessä bussilla toiselle puolelle Suomea ja vanhempiakin mukana. Niin onko joukkueella ja muulla porukalla mahdollisuus myös tutustua paikkakuntaan? Vai onko se vaan peliä ja lämmittelyä koko viikonloppu?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Vierailija

Ei ne mitään turistireissuja ikävä kyllä ole.. Kaupungista näkee urheiluhallin ja ABC:n tms jossa käydään syömässä. Joskus jos on joku iso turnaus esim Tre/Hki, saattaa ekstrana olla toisena päivänä huvipuistoreissu. Mutta yleensä aamulla varhain lähtö ja illalla myöhään kotiin..

Vierailija

Täytyy olla varakas seura jos on junnuilla oma bussi käytössä. Meillä mennään omilla autokyydeillä ja yleensä se on kentällä pelien seuraamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ai... eikö ole turhauttavaa ajella pitkiä matkoja ja sitten ei näe mitään mielenkiintoista? Eikö siihen ohjelmaan mahtuisi edes tunnin verran vapaata aikaa kaupunkiin tutustumiseen?

Vierailija

Kun ulkomaille lähdettiin kisaamaan, lensimme lentokoneella maahan, taksilla hotellille ja sieltä sitten aamulla kisapaikalle ja illalla takasin Suomeen. Eli ei ollut aikaa katsella nähtävyyksiä, vaikka kaunis maa olikin ja paljon nähtävää.

Vierailija

Silloin kun itse urheilin ja reissattiin joukkueen kanssa niin kyllä ne matkat oli ihan vaan sitä itseään, eli urheilusta kilpailua. Illalla oltiin perillä, keskityttiin seuraavan päivän suoritukseen, aamulla aikasin ylös ja aamupalalle ja sit harkkaan ja kilpailuun. Huoltojoukkojen salaisesta yöelämästä en tietenkään tiedä ;) notta uskaltaakohan tuota perttiä sinne laskeakaan pojan pelireissulle rilluttelemaan?

Vierailija

Mutta oikeas. Miksei voisi edes tunnin verran ne lapsetkin saada jotain muuta siitä reissusta irti kuin pelkän pelin? No ehkä mä en vaan ymmärrä, kun en ole koskaan ollut kiinnostunut tuollaisesta kisaamisesta. Ehkä he saa sitten sen elämönsisällön siitä...?

Vierailija

Meillä kisatapahtumat kestävät aina ihan koko päivän. Joskus mennään ajoissa edellisenä päivänä tai sit kisa kestää kaksi päivää, jolloin tietysti yöpyminen välissä. Aina on pyritty järjestämään joku pieni kiva illalla. Mennään syömään jonnekin muualle kuin hotelliin ( jos vaan paikkakunnalla on muuta), pyörähdetään kylillä kävellen jne. Toki kisa on urheilijoille se pääasia ja vanhemmillekin, mut kiva yrittää nähdä vähän jotain muutakin kuin vain se kisahalli ja hotelli.

Punatukkainen

Työkaverini poika (17-vuotias) pelaa jalkapalloa. Kaverini kuuluu joukkueen johtoporukkaan ja on yh. Aikamoista meininkiä iltaisin kertoo olevan. Kyllä naimisissa oleville isille kelpaa reissuilla muukin kuin pelit.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla