Vierailija

PT:n tutkija totesi alkuviikosta, että kiky-sopimus tekee päinvastaista kuin aiottiin: koska talous oli muutenkin elpymässä niin nyt kiky syöksee Suomen Euroopan ainoana valtiona taantumaan, koska ostovoima leikkaantuu niin paljon.

Akavan Fjäder tähän:
"Olen huolissani siitä, että PT tutkijat aika usein lausuvat 'totuuksia' harjoitetusta työmarkkinapolitiikasta, ja suoraan kritisoivat omistajiensa ja rahoittajiensa linjaa. Akava on suuri rahoittaja Palkansaajien Tutkimuslaitoksessa."

Näkemys on kiintoisa, jos se vihjaa siihen, että Palkansaajien tutkimuslaitoksen tutkijoiden näkemysten pitäisi heijastaa rahoittajiensa näkemyksiä"

  • ylös 4
  • alas 0

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Näiden pitää ottaa mallia erään toisen asian tutkijoista. Ensin on selvillä tulos ja siihen väännetään sopiva tutkimus. Faktoja ei pidä ottaa liian vakavasti, tärkeintä on päätyä haluttuun tulokseen.

Totuus on virallisesti se mikä kerrotaan totuudeksi.

Vierailija

Itse asiassa tutkijan sanoma oli se, että verohelpotukset aiheuttavat leikkauspaineita tulevina vuosina. Tästä voimmekin tehdä sen kehäpäätelmän, että hänen mielestään verotusta pitäisi kiristää.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kenen leipää syöt sen lauluja laulat.

Natsimainen ajattelutapa.

Vierailija

Kiva tietää, että ollaan käytetty vuosi koko maan päättävien hahmojen voimavaroja 24/7 tällaiseen puhallukseen. Kiitti perskeko

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla