Vierailija

Teen osa-aikatyötä, enkä saanut sotkaan sitä luottokorttia, vaikka muita kortteja ei ole.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Vierailija

Eikä hakemuksessa mainittu mitään ehtoja?
Omasta pelkästään voi myös kysyä lainaa, siellä tunnettaneen raha-asiasi.

Vierailija

Tavallisesta luottokortista sanoi opiskelijakaverini näin: hänen äitinsnon pankissa töissä ja kehotti tytärtään hakemaan luottokortin yliopistossa opiskeluaikanaan, koska vain vakituisessa työsuhteessa saa luottokortin ja se ei kellekään itsestäön selvöö, että saa vakkarityön. Nimittäin tästä ainoabpoikkeus on opiskelija yliopistosta, joka sen kortin myös saa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Varmaan riippuu hieman siitä, että kenen myöntämää luottokorttia olet hakemassa. En tunne tai tiedä mitä luottokortteja Sotka myöntää. - Voi olla, että moni luottoyhtiö on viime vuosina vaihteeksi hieman kiristänyt luottokorttien myöntämisehtoja. - Kun taas jokunen vuosi möivät lainaa niin paljon, että hirvitti. - Tai ainakin oli syytä pitää jäitä hatussa ja muistaa, että lähtökohtaisesti lainat joutuu maksamaan takaisinkin. - Luottokortin olisi  saanut heti kun olin suorittanut tarpeeksi opintoviikkoja,ellei jo aiemminkin jos osasi kysyä itse. 

Vierailija

Tietääkseni vain dinersissa on se 40 000 euron vuositulominimi, ainakn ennen, nykyistä en tiedä, kun ollut kortti yli 10 vuotta. Mutta se onkin luottorajaton.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla