Vierailija

En tiedä miksi osa ihmisistä on vegaaneja. Jos täällä on joku vegaani niin voisitko avata juttua omalta osaltasi?

Kommentit (5)

Vierailija

Eläinten takia. En halua tukea niiden hyväksikäyttöä ja tappamista. Ekologisuus on toki plussaa myös, mutta esim oma terveys ei juurikaan vaikuttanut päätökseen (kivana lisänä toki se että hankala vatsa rauhoittui ja olo on parempi).

Vierailija

Näetkö että eri eläimillä on erilainen arvo? Esim. et saa tunnontuskia jos listit hyttysen ?  Entä jos karhu tappaa ja syö hirven onko se ok mutta sitten taas jos sinä söisit sen hirven niin se olisi väärin ja väärin sen takia että itse hyödyt hirvestä ?

Onko sinulla mitään sitä vastaan että muut syövät lihaa?

ap.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei varsinaisesti ole eri arvoisia, mutta hyönteisiä valitettavasti tulee tapettua joko vahingossa tai tarpeen vaatiessa.

Karhua ja ihmistä nyt on ihan turha edes verrata keskenään. Karhu (tai muu petoeläin) ei ymmärrä satuttavansa saalistaan eikä osaa ajatella tilannetta sen kantilta. Lisäksi karhulla ei ole vaihtoehtoja vaan sen on tapettava selvitäkseen. Ei se voi kävellä markettiin ja ostaa kasvisruokaa. Karhu toki on vähän huono esimerkki sillä se nyt syö mielellään kasveja jos niitä on. Mutta ihminen ei tarvitse lihaa mihinkään.

En varsinaisesti hyväksy ihmisten lihansyöntiä, mutta empä sille mitään voi. Asun myös sekaanipuolison kanssa ja hän syö halutessaan eläintuotteita, mutta itse valmistan vain vegaanista ruokaa.

Vierailija

Ketjussa missä lapsi haluaa että koko perhe olisi vegaaneja niin on useita puheenvuoroja miten lapsi on fiksu ja viisas mutta sitten kun vegaaniuden perusteita kysytään niin vain yksi tietää että miksi on vegaani :)

Teenkö oikean johtopäätöksen kun päättelen että ihmiset on vegaaneja koska ovat hankalia känkäränkkä ihmisiä ja vegaanius on keino miten voivat olla fikusti veemäisiä ja katsella toisia ylhäältä päin. 

Vegaanius on enemmän semmoinen härkätaistelijan punainen viitta jolla härkä saadaan hyökkäämään. Eli ei kovin jalo ajatus taustalla, kiusava mieli.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla