Vierailija

Omassa nuoruudessani, kun oltiin porukalla ringissä, keskelle (rinkiä) kertyi aina jumalaton klimppilätäkkö. Olenkin miettinyt mistä moinen räkiminen juontaa juurensa? Hieman vanhemmalta iältä muistan, kun jokin naispuolinen teini jossain discossa räki suoraan naamalleni!
Jotain kitkerää myrkkylientä se oli ilmeisesti juonut, kun silmiä kirveli niin vietävästi.
Voi helvetin kuustoista, toivottavasti nykynuoret ovat fiksumpia!

  • ylös 1
  • alas 2

Kommentit (3)

Vierailija

Kun olimme kahden tyttökaverin kanssa teinejä räimme eräälle ostarille penkin eteen ison lätäkön. Aloitin tämän räkimisprosessin, viereinen tyttö jatkoi ja siitä taas seuraava. Se oli tiimityötä.

Kun valmista tuli ja istuimme siinä penkillä nätisti käveli eteen joku keski-ikäinen pukupaitainen mies. Kraka kireällä kaulassa hän katsoi sitä lätäkköä ja kasvojen väri vaihtui paloauton punaiseksi. Hän huusi kentän laidalle ja alkoi harppoa sinne päin.

Käännyimme katsomaan ja hän huusi kolmelle teini-ikäiselle skeittaavalle pojalle ja osoitteli sitä lammikkoa. Lammikko oli siis siinä metrin päässä penkillä meidän edessä ja niillä pojilla näytti olevan paljon parempaakin tekemistä kuin sylkeminen.

Opin silloin jotain tärkeää elämästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No en tiedä varsinaisten lammikoiden tekemisestä, mutta kyllähän kauppojen edustoilla pienempiä jätöksiä näkyy, ja nämä nuoret on parempi kiertää vähän kauempaa ettei saa ylläriä päälleen? Vai meinaatteko ettei jossain päin enää kukaan klimppisi kadulle?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla