Vierailija

Sain reilu viikko sitten ei-kiireellisen lähetteen erikoislääkärille ja tieto ajasta pitäisi tulla minulle kirjeitse. Oletin kirjeen tulevan parin päivän kuluessa, vaikka itse aika tietenkin on paljon myöhemmin. Kirjettä ei kuitenkaan ole kuulunut eli kestääkö tiedon saamisessa normaalisti näin kauan vai onko kirje hukkunut matkalla? Muistelisin että joskus ennen olen saanut tiedon ajasta nopeasti vaikka se olisikin vasta kuukausien päästä.

Kommentit (5)

Vierailija

Sain itse joskus ei kiireellisen lähetteen. Siitä mainittiin jotenkin niin ohimennen etten osannut kirjettä kytätä ja kyllähän se sieltä sitten muistaakseni kolmen-neljän kuukauden kuluttua tuli, aika sitten toki vasta joskus siitä vielä puoli vuotta eteenpäin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Erikoissairaanhoidossa hoidon tarve on arvioitava 3 viikon sisällä lähetteen saapumisesta ja tarpeelliseksi arvioitu hoito on aloitettava viimeistään 6 kuukaudessa, lasten ja nuorten mielenterveyspalveluissa 3 kuukaudessa.

Vierailija

Niitä ei kiireellisten lähetteiden kirjeitä saa tyypillisesti odottaa useammasta viikosta kuukausiin. Soita sinne jonne lähete on tehty, niin saat jotain hajua aikataulusta.

Kiireisinäkin tehtyihin saa välillä odottaa liki kuukauden. Minulla on ollut kasvaimia ja kaikkein rasittavinta on, kun lääkäri haluaa tutkia jotain ja luulee tutkimuksen tulevan pian. Osa erikoislääkäriajoista on tullut ihan parin viikon sisällä (mm. neurologille), kun luulee lähetteen olleen ei kiireellinen, sitten jossain olen joutunut tk-päivystyksen kautta muutama kuukausi kutsua odoteltuani yliopistosairaalan erikoislääkärille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla