Vierailija

Turkuun Caribia-kylpylään ollaan menossa kesäkuussa minilomalle 8v kaksosten kanssa ja jotain muutakin olisi kiva nähdä kuin kylpylää. Netistä huomasin Koiramäen lasten kaupunkikierroksen, mutta kovin tarkkaan sitä ei kuvattu. Kesto 2,5-3 tuntia ja käydään Sigyn-aluksella, Turun linnassa ja käsityöläismuseossa, mutta eipä juuri muuta kerrottu. Eli kertokaahan tarkemmin te, joilla kokemuksia tuosta. Suositteletko? Turun linnassa ajateltiin kyllä käydä joka tapauksessa, mutta olisiko tuossa vaihtoehto, jossa näkisi sen linnan ja vähän muutakin...?

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Me asutaan ihan tässä Turun naapurissa ja muksu kävi tuolla kierroksella 6v. Tykkäsi kovin eikä isäkään sitä pahana pitänyt.

Eli käyvät noissa paikoissa ja jokaisessa on jotain kertomusta/satua siitä kohteesta ja pistäytyvät kohteen jossain nurkassa: Luostarimäessä parissa talossa, linnassa jossain kammiossa, Sigynillä toisessa päässä laivaa, lisäksi seilataan Förillä edestakas. Suosittelen kyllä.

8v:t usein on tykänneet juosta myös koko linnan läpi, mutta siellä saa sen pari tuntia kulmaan eikä lopulta ole nähnyt juuri mitään. Föriajelulle kannattaa mennä ilmanmuuta, sellasita ei taida muualla olla.

Kupittaan puistossa on hyvä leikkipuisto, ei kaukana Caribiasta, sinne voi ottaa piknikin mukaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla