Vierailija

Eli tietääkö kukaan tämän elokuvan nimeä. Elokuva on italialainen ja siinä oli päähenkilönä joku kirjailija tai toimittaja, joka tuskaili valkoisen paperin syndrooman kanssa. Päähenkilö meni usein ystäviensä kanssa illanviettoon, joka eteni samalla kaavalla: Illan emäntä sanoi "Venite!" ja löi kätensä yhteen ja kaikki alkoivat ruokailun ja ottivat sen jälkeen vinkkua ja alkoivat keskustella, lopulta samat ihmiset ajautuivat aina riitaan samasta aiheesta (politiikka tms.) ja olivat erittäin huvittavia käyttäytyessään- itse sitä tiedostamatta- toistuvasti saman kaavan mukaan.

Eräässä kohtauksessa päähenkilö teroitti vahingossa etusormensa sähköisellä kynänterottimella ja oli lopun elokuvan muistaakseni sideharsotuppo sormenpäässä.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Entäs tämä leffa? 

Nimessä oli muistaaksen "kärpäsiä" jossain muodossa. Alussa tyttölapsi laskee alleen (jotain 7-vuotias), kun hänelle laitetaan jotain (ämpäri?) päähän. 

Myöhemmin tyttö löytää itsetyydytyksen ja elokuva aika pitkälle pyörii tämän masturbaation ympärillä. Ei mikään pornoleffa ole kyseessä, vaan pikemminkin kultturelli, eurooppalainen laatuelokuva. 

Sori, että tulin tähän ketjuun. Ajattelin, että elokuvien tuntijat tulevat otsikkosi perusteella ja tartuin tilaisuuteen :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mehän rakastamme toisiamme niin paljon

Äh ennakoiva tekstinsyöttö. Siis Ettore Scolan "Mehän rakastimme toisiamme niin paljon"

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla