Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Ärsy

Väy väy väy väy väy väy VÄY VÄY väy väy väy väy...... välillä tauoten, kunnes se räyskytyshirviö kuulee taas jotain ja taas sama jatkuu, yöllä ja päivällä. Semmonen pikkuriikkinen, kimeä-ääninen meluautomaatti.

Mulla on aina ollut lemmikkejä itsellä ja tykkään niistä, mutta eikö tolle nyt pysty muka mitään tekemään. Ikäväänsä se ei huuda, kun omistajat nytkin kotona. Tuntuu vaan lähinnä välinpitämättömältä nuoreltaparilta omistajat.

Mä ymmärrän lajikäyttäytymisen, eroahdistuksen ja muut, mutta onko mun oikeesti muutettava tästä vaan sen takia että joku rakki saa räyskyttää yötä päivää tuolla. Nyt se pikku räksytin on päästetty takapihan nurmikkokaistaleelle räksyttämään kaikkia jatkuvasti kävelytiellä ohi meneviä ihmisiä. Ja kyllä, asiasta on useampikin ihminen huomauttanut ko. koiran omistajalle, minä myös ja tätä on jatkunut kuukausia ja ei, en vihaa koiria, lapsia tai mitään muutakaan kun joku keksii sen kohta vetää esiin.

Hitto mua ärsyttää kerrostaloihin pakolla otettavat, järjestyshäiriöitä aiheuttavat lemmikit.

  • ylös 4
  • alas 1

Kommentit (2)

Vierailija

Meitä ärsytti oman koiran räksyttäminen ja hankittiin sille sitruunapanta. Siihen loppui turha haukkuminen. Voisiko niille laittaa luukusta sisään sekä haukkupantamainoksen että printata netistä jonkun artikkelin siitä, kuinka koko ajan haukkuva koira on peruste huomautukseen ja häätöön. Kannattaa pitää kirjaa haukkumisesta, jotta on sitten todisteita. Ei tommosta pitäisi joutua sietämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla