Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (63)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kaikki Harry Potterit. Lapsivelhon ihmeelliset seikkailut ihmemaassa. Siis vittu haloo? Lastenelokuvana varmaan ihan ok, mutta jotkut aikuisetkin fanittaa tuota lapsellista roskaa. Ei taida olla kaikki kotona heillä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mitä, eikö vampyyrileffa Twilight jatko-osineen oo saanu vielä yhtään mainintaa?

Oli Houkutus mainittu tuolla aiemmin!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Sex and the city 2

Tämä on myös minun inhokki. Koko leffa on tehty niin, että on mietitty "tässä naisilla on päällä nämä vaatteet, kun ne istuu ja tässä naisilla on päällä nuo vaatteet, kun ne kävelee".

Äskettäin oli telkkarissa Cameron Diazin elokuva Radalla. Voi, mikä myötähäpeä!

Vierailija

Paskoja leffoja on paljon enemmän kuin hyviä, koska paskaa on kaikista helpoin tehdä. Jos nyt yksi paska pitää kaikkien paskojen seasta nimetä, niin leffa nimeltä Kuin lintu langalla. Äskenhän se alkoi kutoselta heti Wheeler dealersin ja lakisääteisen mainostauon jälkeen. Oli heti pakko vaihtaa kanavaa, kun tuo paska leffa alkoi. Se on jotenkin kummallinen tyyliltään, en tykkää. Jotenkin junttimainen leffa.

Vierailija

Age of Ice, maailman huonoin elokuva. Se oli pakko katsoa, koska se on niin huono. Juoni on käsittämättömän, uskomattoman huono, näyttelijät surkeita, ohjaus kelvoton, ja tehosteet ja trikkikuvaus kuin kouluvideoissa 1980- luvulla. Tai huonompaa.

Vierailija

En tiedä onko mun vastaus kelpo, kun viimeistä 20 minuuttia en pystynyt katsomaan, mutta neloselta vasta tullut Polttarittaret. Siis miten voi olla noin kauhean huonoa ja vielä noin uusi leffa?

Vierailija

Kaikki Vares-elokuvat ovat lähellä tätä titteliä, mutta erityisesti nämä Reinin Varekset. Niissä Veijosen parissa ekassa oli sentään muutamia yksittäisiä helmiä kuten "bensaahan ne pojat tuli hakemaan" tai se Pekka Valkeejärven esittämä roisto. 

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla