Vierailija

Mietin ostaako epilaattori, vaan tuollainen laser vaikuttaa kivuttomalta vaihtoehdolta. Onko kenelläkään kotikäytössä laseria karvanpoistoon, voiko siitä tulla jotain haittavaikutuksia pidemmällä käyttöajalla, ei kai voi jotain esmes ihosyöpää aiheuttaa?

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (5)

Vierailija

Kokemuksia kaipaa myös. Epilaattori käy ainakin saakelin kipeää, ai, ai, ai..

Vierailija

Muakin kiinnostaisi tietää, toimiiko nuo valolaserit OIKEASTI karvanpoistossa. Poistaako kotilaserointi ihan oikeasti karvat esim. sääristä ja kainaloista, ja kuinka kauan aikaa kuluu? Monta kertaa tiettyä aluetta pitää käsitellä ennen kuin näkee mahdollisia tuloksia?

Epilaattori on mulle ihan liian kivulias ja karvanlaatunikin sen verran paksua, että karvatupissa on joka kerta epiloinnin jälkeen jonkunlainen tulehdus. :((

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Toimivaa karvanpoistoa

Testattu on ja toimii! Ainakin jollain tavalla.
Eli karvan kasvunopeus on hieman hidastunut. Myöskin tuntuu että karvat ovat myös harventuneet jonkin verran. Mitään radikaalia muutosta ei ole vielä tullut. Mutta suositus ammattilaislaitteillakin on jotain 9 käsittelykertaa.

Nyt olen tehnyt 4 käsittelyä, joten siihen nähden olen ihan tyytyväinen tuloksiin. Pitkäveteistä puuhaa ja jos haluaa saada tulokset heti, en suosittele. Mutta jos jaksaa tätä tehdä karvankasvun syklien mukaan parin viikon välein, niin alkaa pikkuhiljaa muutosta tapahtumaan.

Eli lyhyesti:
Suosittelen kyllä jos löytyy mielenkiintoa hoitamaan itseään pitkään!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla