Vierailija

Uusimassa Seiskassa! Chris ja Madde ovat lapsineen biitsillä ja Chrisillä on liian pienet shortsit jalassa. Persvako näkyi! Olen odottanut tällaista kuvaa kauan. Toive täyttyi. Onkohan tämä niitä kuvia, jotka Madde laittoi Instaan vai saiko paparazzi hyvän otoksen?

  • ylös 7
  • alas 3

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tuosta Madden siipasta tulee vielä niiiiin elähtänyt ilmestys, että kuninkaallisissa verrokeissa Charlesin Camillakin vaikuttaa hehkeältä sen rinnalla :D

  • ylös 16
  • alas 1
Vierailija

Juu krisu on kyllä aika elähtänyt. Ja taitaa olla stressaavaa koettaa ylläpitää madeleinen vaatimaa elintasoa?

Vierailija

Sama lopputulos jos Madeleine olisi ottanut jonkun perussuomiäijän. Ei tuo vaikuta hienoja kouluja käyneeltä maailmankansalaiselta. Yhtä rahvasta kuin kuka tahansa.

Vierailija

Ne Chrisin siskot oli niin parhaita Madden häissä kun näyttivät ihan myrkyn nielleiltä. Kaikki olivat naineet ties mitä kreivejä, mutta Chrisipä nappasi prinsessan. :D

Vierailija

Madeleinea tuollaiset asiat varmasti häiritsee yli kaiken. Noin kuukausi sitten pariskunta vieraili Skavlan - talk showssa. Kesken jutustelun Chrisin otsalle karkasi hiussuortuva. Madeleinea se häiritsi ja hän ilmehti ja elehti Chrisille, että tämä korjaisi hiuksiaan. Chris teki kuten käskettiin, mutta hänellä meni siitä pasmat sekaisin kesken lauseen ja toivuttuaan siitä hänen ilmeensä olisi voinut tappaa. Talk show -isäntä huomasi episodin ja vitsaili siitä, joten ihan huomaamattomasti Madeleinen ei onnistunut "ojentaa" miestään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla