Vierailija

Sivusta olen seurannut, kun kaverin nuorimmainen, poika, ei syö ns. kunnon ruokaa lainkaan. Aamupala on suklaamuroja ja maitoa, tarhassa/koulussa ei syö kuin korkeintaan pari suupalaa, ja sama kotona iltaruoalla, ellei ruokana ole nakkeja tai pizzaa. Hän syö kyllä kaikki karkit, jäätelöt ja muut herkut ja limsa tekee kauppansa, ja niitä lapset saavat paljon joka päivä. Jotkut lapset ovat tosi ronkeleita ruokansa kanssa, mutta eikö nuo sokeriset kannattaisi jättää ostamatta, jos lapselle tulisi nälkä ja ruoka maittaisi. En ole sanonut mitään, enkä sanokaan, koska en halua riitaa kaverin kanssa ja minua pidettäisiin asioihin sekaantujana, mutta ihmetyttää oikeasti.

  • ylös 8
  • alas 2

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Apn juttua alas äänestänyt, taitaa oma lapsesi olla samanlainen ja olet samanlainen välinpitämätön äiti.

Vierailija

Ihanko sivusta seuraat, mitä lapsi syö tarhassa/koulussa. Kummassahan lapsi edes on?

Vierailija

Lapsi oli tarhassa, nyt on koulussa. Laitoin molemmat, koska tuntenut perheen monta vuotta ja tilanne ollut sama vuosien ajan. Ja seuraan sivusta, kun se usein konkreettisena edessä on, eli joka kerta, kun kylässä olen ja sivussa johtuu siitä, että se ei ole oma perheeni.

Vierailija

Mistä ihmeestä tämmösiä kommentteja tulee, ovatko ihmiset näin tyhmiä oikeasti vai tahallaan? Ap on varmaan huolestunut. Minäkin olisin, jos lapsi ei syö kunnon ruokaa vaan ainoastaan herkkuja. Eikä sillä ole väliä, kenen lapsi on. Lapsi on lapsi ja tarvitsee kunnon hoivan ja lähtökohdat elämälleen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla