Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sai reiät vuosi sitten ja pelkäsi kamalasti hoitokorvisten pois ottamista!
On nyt ollut samoilla napeilla vuoden, toivoi joululahjaksi uusia korviksia ja sai mutta ei anna pistää niitä korviinsa!
On 10v.
mitään traumoja korvisten laittoon liittyen ei pitäisi olla!

Kommentit (6)

Vierailija

Osaako hän sanoa mikä siinä pelottaa? Ja jos ei uskalla vaihtaa, niin sitten on samoilla. Korvikset tosin kannattaisi ottaa edes silloin tällöin pois ja putsata, varsinkin nappeihin tahtoo kertyä kaikenlaista töhnää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No ne korviksethan pysyvät tallessa kunnes tytön mieli muuttuu. Onko hoitokorviksia pyöritetty ahkerasti, onko reiät pysyneet auki, puhtaina ja kunnossa? Ovatko olleet korvissa vuoden päivät 24/7. 

Vierailija

Noissa hoitokorviksissa on muuten järkyttävät töhnät jos ne on olleet vuoden? Kohta voi olla mahtava lemu korvien tienoilla.

ketjun ap

Siis kirjoitin vähän sekavasti. Hoitokorvikset antoi ottaa pois hirveän "pelottaa!sattuu!"- huudon kera.. huusi jo ennenkuin kukaan koski korviinsa !
Ja hoitokorvisten jälkeen on ollut samoilla nappikorviksilla.. jotka nyt tahtoisi vaihtaa pieniin ketjukorvisiin..tiedätte varmaan, samanlaisiin mitä itse piti ala-asteella :-D
Mutta pelkää niin kamalasti !
Samalainen "pelottaa!"-ulvominen on aina edeltänyt myös esim. Hiusten harjaamista tai naarmujen putsaamista, vaikka ikinä emme ole kovakouraisesti kohdelleet! :O

Ketjun ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla