Vierailija

Ollaan tapailtu miehen kanssa tiiviisti nyt jotain 5kuukautta, lähellä 6kk.
"Tavattiin" netissä ja siitä se sitten lähti. Kun ekaa kertaa nähtiin, niin sillä samalla viikolla nähtiinkin sitten jopa kolmesti ja siitä sitten viikoittain aika monta kertaa. Jos ei olla nähty, niin kirjoittellaan esim Facebookissa, eli joka päivä kuitenkin jotakin.

Tällähetkellä tilanne on sellainen, että olen ollut tosi paljon miehen luona, siis päiviä ja öitä putkeen. Viihdyn miehen seurassa todella hyvin ja pidän miehestä paljon.

Kun yksi päivä kysyin mieheltä missä me hänen mielestään mennään ja rivien välistä puhuin seurustelusta (en siis suoraan ottanut seurustelua sillätavalla esille), niin mies sanoi että "ei nyt ihan vielä" ja että me olemme kuulemma tapailun syvenemisvaiheessa ja jossain tuollaisessa.

Itselläni ei ole mitään syytä, miksi en voisi sanoa miestä minun miehekseni, välillä melkein kuitenkin asun miehen luona ja ollaan tiivisti tekemisissä.
Mies on kertonut että tykkää minusta paljon ja kun esimerkiksi kysyin mieheltä kuinka kiinnostunut hän on minusta, niin hän rutistihalasi lujaa ja sanoi "siinä vastaus".

Miehellä on 2lasta(kaksoset), erosivat exän kanssa kuulemma siksi että siinä hommassa ei ollut enää mitään tunteita mukana. Miehellä on lapset jokatoinen viikonloppu ja välillä käy viikolla ehkä 1-2krt tapaamassa lapsiaan.

Olen kyylännyt tätä exää Facebookissa ja sen perusteella vaikuttaa juuri sellaiselta ihmiseltä että en tulisi hänen kanssaan toimeen.
Mies ei ole kertonut exälleen minusta mitään, syyksi on sanonut että se exä ei asiasta kuitenkaan pitäisi. Olen kuitenkin ollut miehen luona silloinkin, kun hänellä on lapset joten tämä tuntuu hieman oudolle mielestäni, vaikken exästä piittaakaan. Mitä mieltä te olette?

Mies on todella ihana ja tykkään hänestä tosi paljon, mutta en tiedä miksi minusta välillä rupeaa tuntumaan omituiselta. Ei yleensä miehen seurassa, mutta silloin kun olen yksin niin rupean miettimään kaikenlaista, kuten nyt.

Olisko jotain ihan mitä vaan kysymyksiä, mistä saisin selville vielä paremmin miehen tunteita? Minä olen meistä se, joka puhuu enemmän tunteista, mies ei niin hirveästi ja suuresti. Joku "varmistus" olisi kiva saada mitä mies tuntee ja miten hän oikeasti on tässä hommassa mukana.
Se olisi kurjaa, kun olen tykästynyt mieheen todella ja sitten kaikki yhtäkkiä loppuisikin.

Voi tätä elämää!

Kommentit (4)

Vierailija

"Mies on todella ihana ja tykkään hänestä tosi paljon, mutta en tiedä miksi minusta välillä rupeaa tuntumaan omituiselta. Ei yleensä miehen seurassa, mutta silloin kun olen yksin niin rupean miettimään kaikenlaista, kuten nyt."

Ehkä sinun pitäisi ensin selvitellä niitä omia tuntemuksiasi. Mitä tarkoitat oudolla ja mitä rupeat miettimään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kyllä minä äitinä olin ihan iloinen, kun lapseni isä kertoi ohimennen seurustelevansa - ja myöhemmin sitten (tosin oletettavasti) kertoi että ovat muuttamassa yhteen. Joskus nainen tuli mukaankin hakemaan lasta heille jotta saimme ohimennen tavata ja esitellä toisemme, sekin oli mielestäni mukavaa (kuten nainenkin tuntui olevan). Sitäpaitsi lapsikin puhuu joskus isänsä naisesta nimellä, totta kai kun häntä niin usein näkee, olisi tosi outo fiilis jos olisin "äitipuolesta" kuullut lapsen kautta. Tosin en olekaan nihkeä exä, olen miehen puolesta vaan iloinen ja ihanaa, että tulevat lapsenkin kanssa hyvin juttuun!

Tuohon kertomisasiaan siis viitaten.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla