Vierailija

?

Kommentit (6)

Vierailija

Siikaa, lohta, silliä, mätejä, sipulia, smetanaa, saaristolaisleipää. Ankkaa, imellettyä pottulooraa, rosollia. Taatelikakkua, glögiä ja pipareita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Meillä ei kukaan tykkää sen paremmin kinkusta kuin laatikoistakaan, joten en niitä myöskään tehnyt. Joulupöytä koostui pääosin leikkeleistä, kaloista, juustoista ja salaateista. Leikkeleitä oli tarjolla parmankinkkua, serranonkinkkua, kylmäsavuporoa ja lihahyytelöä ja jotain mitä mies oli Ruotsista tuonut. Kaloista tarjolla oli lohta kylmä- ja lämminsavustettuna ja graavattuna, sekä graavisiikaa ja muikun ja kirjolohen mätiä, hummeria sekä katkarapuja. Lisukkeeksi smetanaa ja majoneesia niille ketkä halusivat laittaa esim. leivän kanssa. Lisäksi olin tehnyt lohesta saaristolaisleivälle erilaisia pieniä cocktailpaloja. Juustoja ehkä kuutta eri sorttia, pari eri keksiä + hilloa. Salaattia oli tämän lisäksi tarjolla ja lisukkeet sai valita tästä pöydästä mielensä mukaan.

Vierailija

Kalkkunarullaa, uunilohta, bataatti-, lanttu-, peruna- ja porkkanalaatikkoa, silakkarullia, savustettua siikaa, graavilohta, venäläistä silliä, rosollia. Toki myös kastike kalkkunalle.

Vierailija

Aattona oli perinteisesti laatikoita, lanttu- ja porkkanalaatikot. Punajuuria, suolakurkkua. Mustaherukkahyytelöä. Lämmin- ja kylmäsavulohia. Burgundinpataa. Perunaa. Oliiveja. Sienisalaattia. Maalaisleipää.

eilen söimme isomummolla karjalanpaistia, porkkana- lanttu- ja perunalaatikkoa, fetasalaattia, kinkkua, kylmäsavulohta. Jälkiruuaksi mummon (90v) leipomaa maustekakkua ja kahvit.

Vierailija

Peruna-, porkkana- ja maksalaatikot. Keitetyt perunat, kinkku, kinkun kastike. Loimulohi. Lihapullat, lohkoperunat, pizza. Salaatti, joululimppu, juustoja. 

Minulle tärkeintä on että jokainen saa mahansa täyteen ja voi nauttia ruoastaan, siksi jokainen saa kertoa mitä haluaa pöydässä olevan. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla