Vierailija

Lopetin noin 4 kk sitten verojen maksun niin pitkälti, kuin se on suinkin mahdollista. Syynä tähän on se, etten enää kokenut verorahoja käytettävän suomalaisten hyväksi puhumattakaan, että niistä olisi minulle hyötyä.

Lopetin vapaaehtoisesti työnteon käytännössä kokonaan. Normaalisti ansaitsin noin 60 000 euroa vuodessa, nyt menen alle 15000 eurolla siten, ettei valtionveroa kanneta tuloista lainkaan. Käytännössä teen töitä muutaman kuukauden vuodessa. Asun maalla jonkinasteisessa omavaraistaloudessa (lämmitys omilla puilla, ei vesi- viemäriliittymiä yms kiinteitä kuluja). Talo on velaton ja säästöjä on muutama kymmenen tuhatta. Kaupassa käyn kerran viikossa ja pyrin hankkimaan mahdollisimman paljon elintarvikkeita lähiseudun maatiloilta.

Tähän mennessä olen ollut ratkaisuuni erittäin tyytyväinen. Pienet tulot ovat riittäneet ja ulkonakin on tullut oltua jopa valoisan aikaan. Kysyttävää?

  • ylös 7
  • alas 2

Kommentit (2)

Vierailija

Oikein tehty. Ei hallituskaan halua että suomalaiset on töissä. Siksi ei ole tarkoitustakaan kehittää uusia työpaikkoja tänne. 

Vierailija

Jos hallitus haluaisi lisää verotuloja ne pyrkisi kehittämään uusia työpaikkoja ja elvyttämään kaikin tavoin.  Irtisanomisilla ja työttömyydellä saadaan vähemmän verotuloja ja pienemmällä kulutuksella se loppuu kuin seinään niinkuin moni yrittäjä jo sen tietää. Oikean päätöksen olet tehnyt ja se on linjassa hallituksen ajatusten kanssa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla