Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Johan tietokonetta tarvitsee koululäksyjen tekoon ekaluokalla. Kenellä köyhällä muka ei ole tietokonetta?

  • ylös 2
  • alas 7

Kommentit (4)

Vierailija

Palstan mukaan ei voi olla köyhä jos on tietokone, nettiyhteys ja/älykänny.
Ihan sama vaikka kone olis saatu käytettynä samoin känny ja netti kuuluu vuokraan.
Köyhällä ei saa olla MITÄÄN, ei ees telkkaria ja jos sellainen löytyy niin sen pitää olla 20v vanha kuvaputki töllö. Tauluterkkarit on yhtä paha kuin tietokone....

Vierailija

AP:n mielestä palstan kaikki kävijät ovat olleet ekalla luokalla muutaman vuoden sisällä ja tietty kirjoitusten tasokin viittaa siihen.

Tunnen useita köyhiä, joilla ei ole tietokoneita ja älypuhelimia, heillä on kiinteä puhelinyhteys ja käyvät kirjastossa netissä. Eikä tarvi maksaa kuntoilusta, kun kävelevät sinne kirjastoon. Hei eivät sitten olekaan henkisesti köyhiä kuten palstapissikset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Meillä ei ole. Vanha hajosi ja nyt ei vain ole varaa ostaa uutta. Tabletti on, mutta sillä ei voi kaikkia koululäksyjä tehdä. Lapset käyvät mummolassa tekemässä ne sitten. Ehkä keväällä on varaa uuteen koneeseen.

Vierailija

Hankin tietokoneen vasta muutama kuukausi sitten, kun aloin tarvita sitä etäkurssien suorittamiseen. Eipä tule paljon käyttöä. Ja olen köyhä. Olisin hyvin voinut jättää hankkimatta, mutta ajattelin sen helpottavan elämää, kun voi illalla kotona tehdä tehtäviä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla