Vierailija

Tuttavani avautui minulle terveyskeskuksen pihalla eilen. Olin menossa autolle kun moikkasin tätä naista. Kysyin onko sullakin flunssa ja ensin vastasi jotain että juu, mutta sitten alkoi itkeä ja kun itkultaan pystyi, sanoi että hänen elämänsä on ihan hajalla. Kertoi, että nyt hänen miehensä on kertonut ottavansa eron ja muuttavansa miesystävän luokse. Nainen itki, että hän on jättänyt lapset tekemättä kun mies aina käski odottaa ja nyt hän on jo neljäkymmentä ja elämä mennyt hukkaan. Jätän tässä osan kertomatta ettei hän paljastu, tuskin kyllä itse käy tällä sivustolla. Aivan järkyttävä tilanne! Hyi hitto!

  • ylös 10
  • alas 11

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Koska suomessa ei ole hyäksytty (eikä ihan vieläkään) homoutta niin moni on eläny naisen kanssa ensin. Ja kun on uskaltanu olla oma ittesä niin sitten eroavat. Monella miehellä/naisella on myös lapsia suhteesta. Tilanne on ymmerrettävä vaikka ei hyväksyttävä.  Heillä ei onneksi ollu lapsia.  Lapsia kerkii hankkia vielä tuolla ikää vaikka kuinka monta.

Mutta jos olisi lapsia, niin siinä kärsisi lapset erosta ja helposti joutuisivat myös kiusauksen kohteeksi kyseisen asian vuoksi.

Vastaavia tilanteita on tosi paljon nykyään tässä maassa.

  • ylös 11
  • alas 4
Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Heillä ei onneksi ollu lapsia.  Lapsia kerkii hankkia vielä tuolla ikää vaikka kuinka monta.

se juna kyllä meni jo

Vierailija

Järkyttävää on se että homo tuhlasi noin kauan elämäänsä naisen kanssa. Onnea pojille!

  • ylös 12
  • alas 3
Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Flunssaa on tosiaan liikkeellä. Meilläkin köhii melkein joka toinen.

Sitäkin on liikkeellä, että ystävä muuttuu tuttavaksi otsikon ja ensimmäisen viestirivin välillä. Ikävää tuollalailla alentaa toinen vaan tuttavaksi. :( Selkeä merkki löperöstä provosta. Nää on niin huonoja nykyään, kun jo avauksessa kaikki leviää käsiin.

irkku

Ikävä tilanne, mutta näitä sattuu. Jo kultaisella 90-luvulla erään koulukaverini perheessä oli tapahtunut näin. Nimenomaan usein kyse siitä, että vaikka tämä maa on muka suvaitsevainen, ei se sitä kuitenkaan ole. Surullista että molemmat ovat eläneet vuosia valheessa :(

Vierailija

Ei ole ystäväni vaan oikeasti enemmänkin tuttava. Ei ole koskaan käynyt meillä enkä minä heillä. Miten ystävä määritellään, en tiedä, mutta hän varmaan vaan romahti siinä kun sattui ihminen paikalle kysymään et onko flunssa ja ei pystynyt pidättelemään.
Syy miksi kerroin tänne, Jaa-a, en tiedä. Ehkä juoruilunhalu tai halu purkaa omaa järkytys, koska en aio puhua asiasta kenellekään ystävälleni/kaverilleni/tuttava lle, päättäköön hän itse kenelle kertoo. Miehelleni varmaan kerron, mutta hän varmaan vaan sanoo että mitä se meille kuuluu. Joten ehkä siksi tänne avauduin.
Ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

.
Syy miksi kerroin tänne, Jaa-a, en tiedä. Ehkä juoruilunhalu tai halu purkaa omaa 
Ap

Kiitos rehellisyydestä.

Miltä sinusta tuntuisi, jos joku jolle sinä hädässäsi kertoisit jonkun sinulle tapahtuneen pahan asian, menisi suoraa päätä juoruilun halussaan avautumaan (ärsyttävä termikin) jonnekin palstalle? Saadakseen kauhistella ja vatvoa. 

Vierailija

Ja meinaat, että kauan lapsesta haaveillut 40-vuotias nainen ei kävisi AV:lla? Tai pahoittaisi entisestään mieltään siitä, että hänen hallitsematon romahduksensa on tänne raportoitu?

Ei sillä, että romahtamisesta olisi mitään pahaa tai hävettävää oikeasti vaikka siltä tuntuisi. Ja väärin on mies tehnyt, vaikka syyt ovat ehkä jossain määrin ymmärrettäviä. 

Vierailija

Kyllä näitä tilanteita sattuu. Itsekkin sain vasta tietää lapsiperheestä jossa ero meneillään. Vaimo on löytänyt naisystävän. Mies todella järkyttynyt kun nainen kertoi missä mennään. Vaimo ei ole kertomansa mukaan koskaan ollut täysillä mukana suhteessa.

Vierailija

Ei kuulu sinulle, ap, eikä tälle palstalle. Toivottavasti tuttavasi (joka otsikossa oli ystäväsi) ja hänen miehensä saavat vaikean tilanteensa selvitettyä ja jatkettua elämää tahoillaan. Tällaisissa tarinoissa ei ole pahiksia, ne eivät ole yksinkertaisia. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla